360 virtuaaliesittely yrityksille

Mistä 360° Google Business View virtuaaliesittelyssä on kyse?

Virtuaaliesittelyssä asiakas pystyy navigoimaan yrityksen liiketilassa klikkailemalla nuolia haluamaansa suuntaan ja tutkimaan näin paikkoja jo ennen varsinaista vierailua. Sen lisäksi, että tämä toteutus on näyttävä ja hauska käyttää, niin se on myös keino helpottaa asiakkaan ostopäätöstä ja näin ollen lisätä myyntiä.

360° virtuaaliesittely on mahdollista toteuttaa kuvana tai videona ja se voidaan upottaa suoraan yrityksen verkkosivuille ja Facebookiin.

Virtuaaliympäristöön voidaan myös upottaa ns. Hotspot-pisteitä, joita klikkaamalla asiakas pääsee käsiksi suoraan tuotetietoihin tai siirtymään verkkokauppaan.

360° Google Business View

360° Google Business View lyhyesti

Google View on uudehko palvelu, joka on lanseerattu suositun Google Maps -palvelun jatkoksi. Sen ansiosta yrityksen virtuaaliesittely toimii saumattomasti kaikkien muidenkin Googlen palveluiden kanssa.

Esimerkiksi, hakukoneesta tai Google-karttapalvelusta yrityksesi löytävä asiakas pääsee tutkimaan liiketiloja suoraan puhelimella, tietokoneella tai vaikka VR-laseilla.

Monipuolisia toteutustapoja

Virtuaaliympäristö toimii kaikenlaisille yrityksille, sillä sitä voidaan räätälöidä jouhevasti tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Esittelyyn voidaan upottaa muun muassa tuotteita, tekstiä, lomakkeita tai navigointivalikko.

Liiketilan virtuaaliesittely

Liiketilat

Mikset esittelisi liiketilaasi asiakkaalle kuvien sijaan virtuaaliesittelyllä? Kuvittele esimerkiksi tilanne, jossa olet varaamassa kokoustilaa tärkeää tilaisuutta varten tai vaikkapa pöytää yökerhosta.

Jos tila on sinulle entuudestaan tuntematon, niin ostopäätöstä varmasti helpottaisi pieni virtuaalikierros. Kierroksella pääset näkemään mitä tulevan pitää ja varaamaan haluamasi pöydän.

Annoskuvat virtuaaliesittelyssä

Annoskuvat

Ravintolat voivat luoda virtuaaliesittelyn avulla vahvemman mielikuvan potentiaaliselle asiakkaalle. 360° esittelyn yhteydessä voidaan näyttää myös ruokalistat, annoskuvat tai videoita.

Navigointi onnistuu helposti niin tietokoneella kuin puhelimellakin kohdistamalla seuraavaan esittelyssä näkyvään valkoiseen nuoleen.

Virtuaaliesittelyt kaupoille

Kaupat

Myös kaupoille virtuaaliesittelyt ovat keino tehdä lisämyyntiä, sillä Custom View -teknologia mahdollistaa tietopisteiden kiinnittämisen esittelyssä näkyviin tuotteisiin.

Näin asiakas pääsee siis suoraan tutkimaan kiinnostavalta vaikuttavan tuotteen tuotetietoja ja jopa ostamaan sen suoraan virtuaalikierroksella.

Haluatko virtuaaliesittelyn yrityksellesi?

360° Google Business View mahdollistaa siis monenlaisia toteutuksia ja esittely voidaan mukauttaa yrityksen tarpeisiin niin, että siitä saadaan suurin hyöty irti. Virtuaaliesittelyssä onnistuu käytännössä samat asiat kuin asiakkaan ollessa fyysisesti yrityksesi tiloissa.

Toteutamme virtuaaliesittelyt yhteistyössä Insite Finlandin kanssa. Kysy lisää ja järjestämme maksuttoman demon.

Yhteydenottopyyntö

Haluan kuulla lisää

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä

SEOSEON Digitoimisto on nyt
Kamu Digital!

 

Miro Kamu Digital

kamu logo valkoinen

Siirry kamun sivustolle