projektityöskentelyssä on paljon etuja

Tunnista sivustosi anonyymit käyttäjät ja kasvata kuumien liidien määrää

Leadinfo tunnistaa verkkosivustosi käyttäjät IP-osoitteen perusteella ja antaa käyttäjien yritys- ja yhteystiedot suoraan myyntitiimillesi. Voit kasvattaa kuumien liidien määrää, automatisoida liidien käsittelyn ja kasvattaa myyntiä. Työkalun avulla saat muun muassa seuraavat tiedot:

  • Vierailijan IP-osoitteen tarkka sijainti maailmankolkasta riippumatta
  • Tietopankista löytyvän yrityksen osoite- ja yhteystiedot, yhteyshenkilöt sekä somekanavat
  • Mitkä sisällöt kiinnostavat käyttäjiä tai liidejä eniten
Helposti löydettävä sisältö

Kokeile Leadinfoa nyt ilmaiseksi!

Tarjoamme sinulle demon ja ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit tutustua työkalun ominaisuuksiin ilman sitoumuksia. Varaa esittely ja kokeile Leadinfoa nyt maksutta.

Varaa demo

Tarkistuslista - Sähköpostimarkkinointi

Validoi liidit automaattisesti omien kriteeriesi perusteella

Leadinfon käyttöliittymässä on mahdollista asettaa useita ehtoja sille, joiden perusteella käyttäjä luokitellaan liidiksi. Nämä niin sanotut “triggerit” ovat täysin kustomoitavissa. Voit automaattisesti välittää myyntitiimille sellaisten organisaatioiden yhteystiedot, jotka ovat vierailleet sivustolla useamman kerran, maan perusteella tai vaikkapa organisaation toimialan perusteella.

Triggerit auttavat sinua karsimaan pois vierailijat, jotka eivät ole yrityksesi toiminnan tai myynnin kannalta hyödyllisiä. Näin teet B2B-myynnistä huomattavasti kohdistetumpaa ja tehokkaampaa.

Varaa demo

projektinhallinnan työkalut ovat tärkeä osa kokonaisuutta

Optimoi markkinointia ja verkkosisältöjä datan pohjalta

Työkalun avulla tunnistat sivustolla vierailleet yritykset ja toimialat sekä voit seurata, kuinka verkkosisältöjen ääressä viihdytään. Voit räätälöidä verkkosisältöjä käyttäjille sopivimammaksi ja varmistaa maksetun verkkosivuliikenteen laadun.

Varaa demo

Agile (scrum) on ketterä projektinhallintamenetelmä

Synkronoi Leadinfo muiden ERP- ja CRM-sovellusten kanssa

Leadinfo on synkronoitavissa parilla klikkauksella lukuisten toiminnanohjausjärjestelmien ja asiakkuudenhallintasovellusten kanssa, joka parantaa entuudestaan liidienkäsittelyn tehokkuutta. Leadinfo voidaan synkronoida esimerkiksi yrityksen käyttämän kommunikaatiosovelluksen kanssa, jolloin kuumat liidit välittyvät heti tiimille.

Varaa demo

Asiakkaiden tavoittaminen SOMEsta

Liity tuhansien Leadinfon käyttäjien joukkoon

Yli 11 000 asiakasta ja 2 000 yritystä luottavat tällä hetkellä Leadinfoon, koska se on auttanut heitä työskentelemään fiksummin, tehokkaammin ja myymään enemmän. Käyttäjät ovat konvertoineet liidejä jopa jopa 50% paremmin työkalun avulla.

Jos haluat kokeilla, mitä työkalulla on tarjota, varaa alta ilmainen esittely ja kokeile Leadinfoa täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia!

Varaa demo

SEOSEON Digitoimisto on nyt
Kamu Digital!

 

Miro Kamu Digital

kamu logo valkoinen

Siirry kamun sivustolle