Freshdesk

Tunnetko jo tämän monipuolisen SaaS-ohjelmistotalon?

Freshworksin ensimmäinen tuote oli SaaS-toteutukseen perustuva asiakaspalveluohjelmisto Freshdesk. Yritys on kasvanut huimasti sekä tuotekehityksen että yrityskauppojen myötä. Nyt tuoteperheestä löytyy reilu tusina erilaisia ohjelmistoja. Freshworksia voikin ajatella eräänlaisena alustana, jonka voi muokata omiin tarpeisiinsa sopivaksi hankkimalla tarvitsemansa palaset tai moduulit.

Digitoimisto SEOSEON on Freshworks kumppani Suomessa ja auttaa yrityksiä alkuun Freshworks SaaS-ohjelmistojen kanssa. Freshworksin tuoteperheen ohjelmistoihin luottaa globaalisti yli 220 000 yritystä. Meiltä saat lisää tietoa Freshworksin tuotteisiin liittyen ja voit varata ilmaisen demon! Luota siis sinäkin Freshworksin tuotteisiin ja ota yhteyttä!

Freshmarketer markkinoinnin­automaatio

Freshmarketer

Markkinoinnin­automaatio-ohjelmisto

Freshmarketer on ketterä markkinoinnin ohjelmisto, jonka avulla onnistuu markkinoinnin automaatio, sähköpostimarkkinointi, lämpökartat ja paljon muuta!

Varaa ilmainen demo

Aloita ilmainen kokeilu

Freshdesk asiakas­palvelu- ja tiketöinti­ohjelmisto

Freshdesk

Asiakas­palvelu- ja tiketöinti­ohjelmisto

Freshdeskin avulla voit viedä asiakaspalvelun uudelle tasolle ja palvella asiakkaita monissa eri kanavissa.  Asiakkaiden tavoittaminen onnistuu esimerkiksi Facebookissa tai muissa somekanavissa sekä WhatsAppissa. Freshdeskin avulla voit luoda todellisen omnikanavaisen asiakaspalvelukokemuksen. Voit luoda myös ”itsepalveluosion” eli usein kysytyt kysymykset ja vastaukset sekä perustiedot & ohjeet, joita voi käydä itsenäisesti katsomassa.

Varaa ilmainen demo

Aloita ilmainen kokeilu

Freshsales CRM-ohjelmisto

Freshsales

CRM-ohjelmisto

Freshsales CRM-ohjelmiston avulla asiakkuudenhallinta on helpompaa, kuin koskaan. Ota kätevästi liidit talteen reaaliajassa ja nurturoi liideistä maksavia asiakkaita ja lopulta voit vielä tehdä lisämyyntiä jo olemassa oleville asiakkaille. Myyntiputken hallinta on helppoa ja sen visualisointi auttaa muutosten ja muokkausten tekemisessä. Voit myös automatisoida usein toistuvia tehtäviä ja käyttää säästyneen ajan tuottavaan työhön.

Varaa ilmainen demo

Aloita ilmainen kokeilu

Freshchat chatkeskustelualusta

Freshchat

Chat­keskustelu­alusta

Osa asiakkaista potee luurikammoa. Puhelimeen tarttumisen ajatteleminenkin saa hikikarpalot otsalle ja verenpaineen nousemaan. Silti tätä kohderyhmää ei ole syytä unohtaa, vaan heille kannattaa tarjota matalan kynnyksen yhteydenottokanava chatkeskustelun avulla.

Chatissa on helppo käydä kysymässä jotakin tiettyä asiaa, jos ei itsellä ole aikaa etsiä tietoa. Chat on myös todistetusti hyvä kanava uusien liidien hankkimiseen.

Varaa ilmainen demo

Freshcaller puhelinjärjestelmä

Freshcaller

Puhelin­järjestelmä

Kuten sanottua, niin osa meistä luurikammoisia ja suosivat chatkeskustelua, mutta silti yhä suuri osa yhteydenotoista tulee puhelimitse. Varsinkin kiireelliset ja tärkeät asiat usein hoidetaan soittamalla. Sen vuoksi onkin ehdottoman tärkeää, että käytössä on toimiva puhelinjärjestelmä. Puhelinjärjestelmä on osa suurempaa kokonaisuutta ja yksi osa toimivasta monikanavaisesta asiakaspalvelusta.

Varaa ilmainen demo

Freshsuccess - Ylläpidä ja nurturoi asiakkuuksiasi menestyksekkäästi

Freshsuccess

Ennakoiva asiakasmenestysohjelmisto

Freshsuccess on ohjelmisto, joka palvelee esimerkiksi SaaS-yritysten tarpeita. Se sopii erittäin hyvin yrityksille, jotka luottavat pitkäikäisiin ja jatkuviin asiakkuuksiin liiketoiminnassaan. Ohjelmiston avulla voi estää asiakkuuksien menetyksiä(churn rate), kasvattaa oman tuotteen käyttöä asiakasyrityksissä ja parantaa asiakassuhteita. Sen avulla näet heti, että mikä tilanne on minkäkin asiakkaan kanssa ja osaat tehdä tarvittavat toimenpiteet, jotta tuottava ja hedelmällinen asiakassuhde pysyy terveenä.

Varaa ilmainen demo

Konversio-optimointi on tuottava sijoitus

Miksi Freshworks?

Freshworksin tuoteportfolio on kattava ja sieltä löytyy erittäin hyviä ja kilpailukykyisiä vaihtoehtoja monelle tunnetulle ohjelmistolle.

Hubspot, Hotjar, Surveymonkey, Salesforce, Mailchimp vs Freshworks

Otsikossa on mainittu esimerkkinä muutamia tunnettuja ohjelmistoja, joista osa on monella yrityksellä käytössä joko markkinoinnin automaatiossa, asiakkuuksien hallinnassa, konversio-optimoinnissa tai muissa toiminnoissa. Nuo mainitut yritykset ovat todella suuria toimijoita ja ne ovat näkyvästi esillä ja alalla työskentelevät ovat varmasti joihinkin niistä törmänneet.

Osalle yrityksistä ne toimivatkin hyvin, mutta suuri osa päätyy maksamaan suuren summan rahaa ominaisuuksista, joita ne eivät käytä. Sen vuoksi Freshworksin tarjoamat vaihtoehdot ovat monelle paljon parempi vaihtoehto sekä rahallisesti että toiminnallisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä, että mikä Freshworks ohjelmisto sopii parhaiten sinun yrityksesi tarpeisiin.

SEOSEON Digitoimisto on nyt
Kamu Digital!

 

Miro Kamu Digital

kamu logo valkoinen

Siirry kamun sivustolle