Työtehtävät ja taidot

Account Managerin tehtävässä vastaat asiakkuuksista aina myynnistä palveluiden toteuttamiseen, asiakaspalveluun sekä mahdollisuuksien mukaan tietysti lisämyyntiin. Tukenasi toimii asiantunteva tiimimme, mutta työssä vaaditaan myös paljon oma-aloitteisuutta sekä kykyä tarttua toimeen. Pääpaino on monday.com ja muiden SaaS-työkaluasiakkuuksiemme hoidossa ja uusasiakashankinnassa. Liidejä tulee inboundina. Sisältöjen, reach outtien, PPC-kampanjoiden yms. suhteen toimitaan vahvasti tiiminä.

Tehtävässä menestyminen vaatii erittäin reipasta otetta, aitoa kiinnostusta ratkaisumyyntiin, ongelmien ratkontaan sekä halua itsensä kehittämiseen ja ylittämiseen. Sujuva englannin- ja suomen kielten taito on ehdoton edellytys onnistumiselle. Ruotsin osaamista katsotaan oikein hyvällä.

Odotamme hakijalta kokemusta myyntityöstä tai koulutusta alalta. Jos olet työskennellyt aiemmin SaaS -järjestelmien parissa, sekään ei ole pahitteeksi. Voit olla myös valmistuva / juuri valmistunut kaupallisen alan opiskelija ja saatat etsiä mielenkiintoisia vaihtoehtoja urasi ensimetreillä.

Etua on myös, jos digitaalisen markkinoinnin työkalut ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja pystyt tarvittaessa auttamaan muissa toimiston töissä (Googlen työkalut, sosiaalisen median mainosalustat, SEO-työkalut yms).

Työpaikka on Kanariansaarilla Las Palmasissa, joten olethan valmis sitoutumaan työskentelyyn ulkomailla.

Tarjoamme sinulle

Vähintäänkin mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä alan johtavien SaaS -järjestelmien parissa aina aurinkoisessa Las Palmasissa.

Kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa koko henkilöstölle maksettaviin tulospalkkioihin oman osaamisesi kautta.

Tarjoamme sinulle lähes vapaat kädet kasvattaa liiketoimintaa sellaisiin mittasuhteisiin kuin ikinä vain kykenet tai uskallat unelmoida. Samalla saat kokemusta projektijohtamisesta, asiakaspalvelusta, myynnistä ja näihin liittyvistä prosesseista.

Miljöönä Kanaria on ympäri vuoden oikein mainio; vapaa-ajalla harrastat esimerkiksi surffausta, golfia, auringonottoa, (moottori)pyöräilyä tai patikoimista ainutlaatuisissa maisemissa. Lisäksi järkevän matkan päässä sijaitsee useita turistikohteita, joissa kauden ulkopuolella viettää pitkän viikonlopun taskurahalla. Yleisesti Kanarialla hintataso on jonkin verran Suomea edullisempi (joissain asioissa paljonkin), joten toimeen tulemme enemmän kuin mukavasti.

Muita etuuksia:

  • Kuntosalijäsenyys
  • Toimisto Las Palmasin keskustassa, 200m päässä rannasta
  • Mahdollisuus etätyöhön / liikkuvaan työhön
  • Virkistysillat
  • Sosiaaliturva, sairausvakuutus, autamme asunnon löytämisessä, tulkkauspalvelut yms. käytännön asiat
  • Asianmukaiset työvälineet.

Tässä vaiheessa on ehkä hyvä tarkentaa, että kyseessä ei ole puhelinmyyntiohjelma -tyyppinen ratkaisu, missä juhliminen esittää pääosaa. Tiukka pipo kannattaa kuitenkin jättää lähtiessä Suomeen.

Google-mainonta palveluna - SEOSEON

Lisätietoja

  • Haku päättyy 30.11
  • Lähetämme sopiville kandidaateille kutsun täyttää syventävä lomake
  • Lomakkeen perusteella pyydämme henkilöitä videohaastatteluun

 

Kokopäivätyö: 37.5h viikossa
Palkkaus: Peruspalkka + vuosineljänneksittäiset tulospalkkiot (koko henkilöstölle) – Oletusarvoisesti alan keskiarvo tai yli.
Työn alkamisajankohta: Heti sopivan henkilön löydyttäessä tai viimeistään 02.01.2021 – Koeaika kolme (3) kuukautta aloituspäivästä.

Projektissa on useita vaiheita

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.11.2020 osoitteeseen job@seoseon.com otsikolla ”Account manager”.

Kerrothan hakemuksessa myös omista projekteistasi – Olemme erittäin kiinnostuneita tietämään mitä olet puuhaillut!