Avoimet työpaikat

Huomaathan, että vaikka emme juuri nyt hakisi aktiivisesti henkilöä haluamaasi tehtävään, niin otamme mieluusti hyviä hakemuksia vastaan ja palkkaamme timantit sellaisen löytyessä.

Hakukoneoptimoija & projektivetäjä
1 paikka
SEOSEON Digitoimiston timanttinen tiimi hakee vahvistusta asiakasprojektien pyörittämiseen ja SEO-hommiin. Työpaikka sijaitsee Gran Canarian saaren pääkaupungissa Las Palmasissa, missä surffaamaan pääsee aina ja talven pahimmat kelit vastaavat Suomen kevätkelejä.
Lue lisää >>
Swedish Dude / Dudette
1 paikka
Vår svenska sida växer snabbt, så vi söker nya modersmålstalande multi-talanger och folk som vill vara bäst på det de gör. Beroende på dina färdigheter kan ditt ansvar omfatta exempelvis copywriting, sökmotoroptimering och Google Ads. Tidigare erfarenhet i branschen är naturligtvis ett stort plus, men inte nödvändigt. Om du är intresserad, skicka din ansökan här: job@seoseon.com
Trainee
2-4 paikkaa
Opiskeletko koulussa markkinointia tai jotakin muuta palveluihimme liittyvää? Jos olet hyvä tyyppi ja vailla mielenkiintoista harjoittelupaikkaa, missä pääset oikeasti tekemään asioita, niin laita hakemuksesi meille. Harjoittelu tehdään Espanjassa ja siitä voidaan maksaa palkkaa tai muu korvaus esimerkiksi lentojen tai asumisedun muodossa. Harjoitteluajan tulee olla vähintään 3 kuukautta. Jos tämä kiinnostaa, niin nakkaa sähköpostia: job@seoseon.com

Miksi SEOSEON?

SEOSEON on tuore ja nuorekas digitaaliseen markkinointiin keskittynyt yritys, jonka tarina alkoi vuonna 2014. Näiden vuosien aikana meistä on muodostunut dynaaminen joukkue, joka auttaa yrityksiä kansainvälistämään toimintaansa, tekemään tuottavaa digitaalista markkinointia ja ymmärtämään asiakkaitaan paremmin web-analytiikan avulla.

Alusta asti ideana on ollut rakentaa työpaikkaa, jossa ihan oikeasti voisi viihtyä vaikka pidempäänkin. Vaikka ajatuksena on toki tehdä liiketoiminnalla myös tulosta, niin hyvä työilmapiiri ja rento tiimi on koko porukalle sitäkin tärkeämpi asia.

Muutamia syitä, miksi ehkä saattaisit tykätä olla meillä töissä:

  1. Tiivis joukkue ilman turhaa komentoketjua – Meillä sinun ei tarvitse jännittää tai hautoja mahtavia ideoita itseksi, vaan ideasi pääsevät myös käytäntöön.
  2. Mahdollisuus ottaa vastuuta niin paljon kuin haluat – Meillä pääset juuri sellaiseen rooliin kuin kyvyt ja halukkuus riittävät.
  3. Vapaus työskennellä Suomessa tai Espanjan lämmössä.

Mitä me vaadimme sinulta?

  1. Aktiivisuutta ja aitoa kiinnostusta olla paras siinä mitä teet (opiskelet oma-aloitteisesti asioita)
  2. Roppakaupalla joustavuutta (työpäivät ja palaverit menevät asiakkaiden ehdoilla).
  3. Nopeaa oppimiskykyä (emme juurikaan tuijota diplomeitasi tai CV:tä, vaan oleellisempaa on kyky omaksua uusia asioita nopeasti).

Pro tip: Käytä mielikuvitustasi hakemuksessa vapaasti. Olemme erityisen kiinnostuneista omista hakukoneoptimointi-, WordPress-sivusto– tai Google Ads -projekteistasi, joita ehkä olet tehnyt jossakin vaiheessa.

Yhteydenottopyyntö

Haluan kuulla lisää

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä