Digitoimisto SEOSEON järjestää yhteistyössä Novelluksen kanssa webinaarin, jossa näytetään kuinka asiakaspalvelu ja projektinhallinta liitetään saumattomasti yhteen.

Oletko miettinyt, että miten yrityksesi pystyy parantamaan asiakaskokemusta ja hyödyntämään asiakkailta saadun palautteen tehokkaasti? Onko teilläkin käynyt niin, että palautteeseen ei ole reagoitu ajoissa tai tärkeä viesti on hukkunut viestitulvaan? Et ole yksin ongelman kanssa.

Poista kasvun ja kehittymisen esteet

Nopea reagointi on tärkeämpää, kuin koskaan. Palaute liittyen asiakassuhteeseen, yrityksen toimintaan tai tuotteeseen vaatii nopeita toimenpiteitä.

Tieto ei saa hukkua tai jäädä pimentoon. Sen vuoksi omnikanavainen asiakaspalvelu on ehdottoman tärkeää yhdistää saumattomasti yrityksen muihin toimintoihin. Tämä toteutetaan Freshdeskin ja mondayn integraation avulla.

Koulutuksen sisältö

Kaikille ilmainen webinaari pitää sisällään seuraavat pääpointit:

  • Omnikanavaisuus ja Freshdesk
  • Projektinhallinta ja monday.com
  • Miksi näiden yhdistäminen on tärkeää
  • monday.com integroiminen Freshdeskin kanssa
  • Muutama käyttötapausesimerkki
  • Osallistujien vapaat kysymykset Freshdeskiin ja monday.comiin liittyen.

Seminaari järjestetään 01.09.2020 kello 09:00 ja ilmoittautumisia otetaan vastaan TÄÄLLÄ. Lisäkysymykset seminaarin ajankohtaa, paikkaa ja sisältöä koskien voi lähettää osoitteeseen info@seoseon.com tai puhelimella Joonas Jukkaralle numeroon: +358 400 416 996


monday.com sertified partner 324

monday.com Certified Partner

Olemme Suomen ainoa virallinen monday.com partneri. Lue lisää…


Freshworks prefered partner 324

Freshworks Prefered Partner

Olemme virallinen Freshworks kumppani. Lue lisää…