monday.com gold partner SEOSEON Digitoimisto

Webinaarissa esitellään uusi monday Sales CRM-järjestelmä:

  • CRM hyödyt
  • CRM ominaisuudet ja hallinta
  • Operatiivinen, analyyttinen ja yhteisöllinen CRM
  • Tietoturva ja GDPR
  • Integraatiot
  • Automaatiot
  • Raportointi
  • Tehtävienhallinta

Ajankohta: 21.9.2022 klo 9:00-10:00

Asiantuntija: Digital Strategist Joonas Jukkara ja Account Manager Anni Ollikainen

Tule mukaan katsomaan, mistä on kyse ja kuinka monday.comin CRM-järjestelmällä kontaktit pysyvät kontrollissa ja keskusteluhistoria yhdessä paikassa!

Katso webinaarin tallenne >>

Miten saada tiimit käyttämään CRM-järjestelmää tehokkaasti?

Jos olet täällä, tunnet todennäköisesti työnkäyttöjärjestelmä monday.comin tai olet kiinnostunut näkemään lisää, mistä on kyse.

Tämä alusta antaa tiimityöskentelylle uuden tavan rakentaa, kustomoida ja optimoida prosessit niin, että tiimityöskentely on kaiken keskiössä. Tässä webinaarissa tutustutaan tarkemmin, kuinka monday.comin CRM-järjestelmällä hallinnoidaan asiakkuuksia älykkäästi ja ketterästi. monday.comin CRM-järjestelmä tarjoaa kaikille tiimeille tavan kommunikoida ja pitäen kirjaa siitä, mitä tapahtuu missäkin vaihessa ja mitä on sovittu kenenkin kanssa. CRM-järjestelmää käyttävät monet tiimit kuten: asiakaspalvelu- ja myynti, liiketoiminnan kehitys, markkinointi ja rekrytointi-tiimit.

CRM-järjestelmää tarvitaan monen eri työntekijän käyttöön. Markkinoilla on tarjolla CRM-järjestelmiä operatiiviseen, analyyttiseen ja yhteisölliseen käyttöön. Organisaation tarpeista riippuen saattaa tuntua rajoittavalta valita jokin näiden CRM-järjestelmien välillä. monday.comilla nämä kaikki onnistuvat yhdessä. monday.com työnkäyttöjärjestelmällä on mahdollista luoda omia käyttötarpeita vastaava CRM-järjestelmä. Järjestelmän ansiosta muistiinpanot, sähköpostiviestit ja kollegan kanssa käydyt keskustelut säilyvät yhdessä paikassa.

Webinaarissa tutustutaan monday sales CRM-järjestelmään ja kuinka käyttäjä voi niistä hyötä.

Webinaari taltioidaan ja kaikille rekisteröityneille lähetetään tallenne jälkikäteen. Kannattaa siis silti ilmoittautua, vaikket pääsisi paikan päälle webinaarin aikaan!

Katso monday.com sales CRM webinaarin tallenne

Katso tallenne


monday.com työkalu

Eikö monday.com ole yrityksessänne vielä käytössä?

Ota monday.com testiin ja totea itse, sen nerous.
Aloita kokeilu