monday.com gold partner SEOSEON Digitoimisto

Webinaarissa esitellään uusi monday projects-järjestelmä:

  • Projektinhallinnan ominaisuudet ja hallinta
  • Projektin suunnittelu
  • Asiakasprojektit
  • Raportointi
  • Tehtävienhallinta
  • Strategian suunnittelu

Ajankohta: 23.11.2022 klo 13:00-14:00

Asiantuntija: Digital Strategist Joonas Jukkara ja Account Manager Anni Ollikainen

Tule mukaan katsomaan, mistä on kyse ja kuinka monday.comin projektinhallintajärjestelmällä hallitaan aikatauluja, määritetään tehtäviä, seurataan reaaliaikaista raportointia ja paljon muuta!

Katso tallenne >>

monday projects

Käyttäjäystävällinen ja visuaalinen projektinhallintajärjestelmä, joka näyttää kokonaiskuvan reaaliaikaisesti.

monday projects on projektien ja portfolioiden hallintaan räätälöity järjestelmä, joka on saatavilla osaksi monday.com WorkOS työnkäyttöjärjestelmää. Sen avulla suunnittelet ja hallinnoit kaikki työsi yhdessä paikassa – niin perusprojektit kuin monimutkaisenkin salkunhallinnan.

monday projects logo

monday projects ohjelmistolla keskität ja suunnittelet projektit alusta loppuun, virtaviivaistat työntekoa, tehostat yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa sekä teet parempia päätöksiä päästessäsi seuraamaan ja optimoimaan projekteja reaaliaikaisesti.

Voit luoda omiin tarpeisiin soveltuvia dashboardeja, määrittää tiimiläisten tehtävät ja analysoida pullonkaulat sekä riskit. Onnistut säästämään arvokasta työaikaa automatisoimalla esimerkiksi projektien hyväksynnät ja tehtävät.

monday projectsin avulla tehostat tiimityötä tuomalla kaikki tiimit ja projektien liikkuvat osat yhdelle alustalle. Näin kaikki tietävät reaaliajassa missä mennään kunkin projektin osalta, ja projektit edistyvät optimaalisesti.

Webinaarissa tutustutaan monday project -järjestelmään ja siihen, kuinka tiiminne voi hyötyä siitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tule siis mukaan seuraamaan kuinka voitte saavuttaa tavoitteet nopeammin monday.comin avulla!

Webinaari taltioidaan ja kaikille rekisteröityneille lähetetään tallenne jälkikäteen. Kannattaa siis silti ilmoittautua, vaikka et pääsisi paikan päälle webinaarin aikaan!

Katso webinaarin tallenne

Katso tallenne


monday.com Suomen Gold Partner SEOSEON Digitoimisto

Eikö monday.com ole yrityksessänne vielä käytössä?

Ota monday.com testiin ja totea itse, sen nerous.
Aloita kokeilu