monday.com gold partner SEOSEON Digitoimisto

Esittelyssä monday.comin uudet tuotteet:

Ajankohta: Keskiviikkona 24.8.2022 | Klo. 9:00 – 9:30

Asiantuntijat: SEOSEON Digitoimiston Digital Strategist Joonas Jukkara ja Account Manager Anni Ollikainen

Katso tallenne >>

Tule mukaan katsomaan, mistä on kyse ja miten mondayn uudet tuotteet voivat parantaa organisaationne työskentelyä!

Kaikki monday.comin uusista tuotteista!

Jos olet täällä, tunnet jo todennäköisesti työnkäyttöjärjestelmä monday.comin tai olet kiinnostunut näkemään lisää, mistä on kyse.

Tämä alusta antaa organisaatiolle uuden tavan rakentaa, kustomoida ja optimoida prosessit niin, että tiimityöskentely on kaiken keskiössä. Tässä webinaarissa tutustutaan tarkemmin, kuinka monday.comin tuotteet mahdollistavat valmiiden ratkaisujen käyttöönoton markkinointi-, myynti-, projektinhallinta– ja ohjelmointitiimeille. Kuhunkin tuotteeseen on koottu valmiiksi suunniteltuja prosesseja ja ratkaisuja, joita on helppo muokata mieleisekseen.

Loppuun saakka mietityn kokonaisuuden käyttöönotto säästää aikaa ja monipuolistaa organisaation prosesseja. Valmiisiin tuotteisiin on lisätty suositellut templatet, ominaisuudet, integraatiot ja automaatiot kuhunkin käyttötarkoitukseen.

Webinaarissa tutustutaan nopeasti tuotteisiin ja kuinka käyttäjä voi niistä hyötä. Loppuvuoden aikana kustakin tuotteesta on tulossa oma, laaja webinaari.

Webinaari taltioidaan ja kaikille rekisteröityneille lähetetään tallenne jälkikäteen. Kannattaa siis silti ilmoittautua, vaikket pääsisi paikan päälle webinaarin aikaan!

Webinaarin tallenne

Tutustu tarkemmin monday.comiin ja sen tuotteisiin

Tutustu


monday.com työkalu

Eikö monday.com ole yrityksessänne vielä käytössä?

Ota monday.com testiin ja totea itse, sen nerous.
Aloita kokeilu