Parhaat hakukone­optimointi uutissivustot ja blogit

Listasimme parhaat tiedonlähteet, joita seuraamalla pysyt ajan tasalla hakukoneoptimoinnista.

Kaikki tarvittavat tiedot ja uutiset löydät helposti listaamiltamme sivustoilta ja jos englanninkielellä ymmärtäminen on ongelma, voit katsoa SEOSEON uutiset sivulta suomenkieliset yhteenvedot tärkeimmistä uutisista.

searchengineland

1. SearchEngineLand

Sivustolta löytyy lähes kaikki, mitä sinun tulee tietää hakukoneoptimoinnista. Nopeimmin päivitettävimmät viimeisimmät uutiset ovat tehneet sivustosta menestyksekkään ympäri maailmaa. Harvinaista on myös tietomäärä BING-optimoinnista..

searchenginejournal

2. SearchEngineJournal

Huimasti tietoa sisältävä sivusto, joka päivittää viimeisimmät uutiset ja jopa huhut usein ennen muita. Tietoa löytyy lähes kaikesta verkkobisnekseen liittyvästä ja niin kuin jo mainittiin erittäin kattavasti..

Matt Cutts

3. MattCutts

Matt Cutts on yksi arvostetuimmista Googlen työntekijöistä ja kantaakin titteliä Head of Google’s Webspam team. Herralla on aina mielipiteitä ja kerrottavaa, siitä minne Google tähtää ja mihin optimoinnissa tulisi keskittyä pitkällä tähtäimellä, ei ainoastaan siitä, mitä SEO on nyt.

moz

4. Moz

Moz.comin blogissa kerrotaan erinomaisesti perustuen faktoihin, kaikista hakukoneoptimoinnin ja internet-markkinoinnin osa-alueista. Opettavainen tyyli tekee blogista erinomaisen paikan opiskella optimointia, kuin myös löytää uutta tietoa ja tuloksia esimerkiksi Googlen päivitysten vaikutuksista.

Google blogi

5. Official Google Blogi

Googlen oma virallinen blogi, mistä löytyy viimeisimmät viralliset uutiset ja tietoa Googlen päivityksistä. Blogi ei keskity ainoastaan hakukoneoptimointiin, mutta siellä ilmoitetaan ensimmäisenä myös Googlen tekemät haku-algoritmi muutokset, joten blogi on ehdottomasti bookmarkaamisen arvoinen.

Oletko eri mieltä TOP-5 listasta? Kommentoi, mikä sivusto kuuluu mielestäsi listalle.