Ylätason projektisuunnitelman pohja monday.comissa

 

Tältä High Level Project Plan template näyttää monday.comissa

Ylätason projektisuunnitelma template

Käytä templatea

monday.com työkalu

monday.com on omiaan projektipäälliköiden arkikäyttöön

monday.comin korkean tason projektisuunnitelman pohja sopii täydellisesti projektipäälliköille, jotka haluavat viedä tiiminsä haluttuihin tavoitteisiin määrätietoisesti ja tehokkaasti. Sen avulla voidaan toteuttaa sujuva viestintä tiimien välillä, dokumentointi, kalenterit, raportit ja paljon muuta.

Aloita tästä

Mitkä ovat tämän templaten edut?

  • Helppo Excel-tiedostojen exporttaus ja importtaus. Siirrä kaikki spreadsheetit kätevästi monday.comiin, jossa voit muuttaa ne omiksi projektinhallintaboardeikseen ja esittää tilastoja esimerkiksi kuvaajaraportteina.
  • Tarkistuslistat. Visuaalisesta käyttöliittymästä pystyy tarkastamaan hetkessä projektien ja tehtävien tilan, kuka toimii minkäkin toimen parissa ja etenevätkö asiat aikataulussa.
  • Drag-and-drop. Interaktiivinen ja kustomoitava alusta mahdollistaa projektinhallinnan sujuvan organisoinnin, jossa voit vain vetää tieto- ja statuspalkit haluttuihin paikkoihin, eikä sekavaa dokumentointia tarvitse enää copypasteilla järkevään järjestykseen.
  • Integrointi muiden sovellusten kanssa. monday.com ja sen projektinhallintapohja on intergroitavissa monien muiden yleisesti käytettyjen sovellusten ja alustojen kanssa (esim. Outlook, Gmail, Slack, Zoom ym.).

Rekisteröidy

Näin toteutat projektisuunnitelman monday.comissa

Projektisuunnittelu on monday.comissa todella suoraviivaista ja yksinkertaista – se käytännössä tekee osan työstä käyttäjän puolesta. Ilmaisten projektinhallintapohjien avulla voidaan visualisoida projektin aikataulut, nimetä työntekijät eri tehtäviin, automatisoida muistutuksia esimerkiksi aikamääreistä sekä ylläpitää viestintää tiimien ja asiakkaiden kanssa.

Kokeile itse

Timeline näkymä työvuoroista

monday.comissa voidaan hallita kaikki projektisuunnittelun vaiheet

Projektit ovat harvoin identtisiä, mutta yleisesti ne koostuvat viidestä vaiheesta: alullepano, suunnittelu, toimeenpano, tarkkailu / hallinta sekä päätös. monday.comin laadukkaat pohjat mahdollistavat projektin jokaisen vaiheen viemisen alusta loppuun.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.