Työvuorolistan ilmainen pohja monday.comissa

 

Tältä työvuorolistan template näyttää monday.comissa

Työvuorolista pohja

Käytä templatea

monday.com työkalu

Ota monday.com ilmaiseen kokeiluun

monday.com on uuden tyylinen projektihallinta­työkalu ja Work OS -työnkäyttöjärjestelmä.

Aloita ilmainen kokeilu nyt!

Aloita kokeilu

Timeline näkymä työvuoroista

monday.com työvuorolistan suunnittelijana

Monday.comissa on valmiiksi asennettu “Weekly Shift Schedule” niminen template, johon on hahmoteltu viikon työpäivät. Yhdelle riville on asetettu yksi työvuoro, ja tähän on määrätty kuka on esimies sekä tässä työvuorossa olevat työntekijät. Halutessaan tähän samalla riville on mahdollista lisätä muita lisätietoja.

Rekisteröidy

monday.com timeline ja kissa

Työvuorolistan teko voi olla helppoa

Työvuorosuunnittelusta ei tarvitse tehdä hankalampaa kuin se onkaan. Hanki selkeä ja reaaliaikainen näkymä viikon jokaiselle päivälle tämän valmiin työvuorolistamallipohjan avulla.

Kokeile itse

monday.com kaktus ja kynät

Yksinkertainen on kaunista

Kaikessa yksinkertaisuudessaan valmis tiimin työvuorolistapohja on toimiva, selkeä ja nopeasti ymmärrettävä. Mikäli tiimi tarvitsee käyttöönsä muita kuin templatessa jo valmiina olevia kolumneja, on niitä mahdollista lisätä tarpeidensa mukaan. Jokaisessa itemissa on puhekupla jossa lukee “start conversation”, tässä osiossa työntekijät ja työnantaja voivat keskustella työvuorolistaan liittyvistä asioista, esim. työvuoron muutoksesta.

monday.com kaikilla laitteilla

Muuta työvuorolista haluamaasi muotoon

Työvuoroluettelo voidaan suodattaa esimerkiksi tekijän mukaan ja exportata tarvittaessa Excel-taulukoksi tai PDF-tiedostoksi. Työvuorolistan muuttaminen ja julkaisu on monday.comin työvuorotaulukossa erittäin helppoa ja tehdyistä muutoksista tai uusien työvuorolistojen julkaisuista pystytään ilmoittamaan suoraan tekijöille. Lista päivittyy myös reaaliaikaisesti kaikkien nähtäväksi ja se voidaan halutessa upottaa vaikka verkkosivustolle.

Agile (scrum) on ketterä projektinhallintamenetelmä

Tulostettava työvuorolista

Työvuorolistan pohja on helppo ladata PDF:nä ja tarvittaessa vaikka tulostaa. Nykyään lähes kaikki on digitaalisessa muodossa tietokoneella, puhelimella tai tabletilla, mutta joissain tilanteissa fyysinen työvuorolista on kätevä. Voit asettaa sen vaikkapa jääkaapin oveen, niin perhe näkee myös työvuorot.

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.