Työsuunnitelman pohja monday.comissa

 

Tältä työsuunnitelman template näyttää monday.comissa

Työsuunnitelma template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Hallitse kaikkea työsuunnitelman sisältöä yhdellä alustalla

  • Työsuunnitelman tavoitteet
  • Aikataulut ja -määreet
  • Tehtävien delegointi ja ohjaus
  • Sisäinen viestintä ja dokumentointi
  • Tulokset ja raportointi

Aloita tästä

Tarkat työsuunnitelmat vähentävät stressiä

monday.comin työsuunnitelman pohjan avulla kaiken kokoisten organisaatioiden on helppoa koordinoida koko henkilöstön toimintaa. Erottele tiimit esimerkiksi omiksi boardeikseen, joihin voidaan ladata dokumentit ja ohjeistukset, määrittää aikataulut ja ylläpitää viestintää.

Työajan kulkua voidaan seurata reaaliajassa, tehtävien suorituksista saada heti kuittaukset sekä ilmoitukset ja jakaa työtaakka tasaisesti.

Rekisteröidy

monday.com mahdollistaa helpon työnjohtamisen

monday.comin boardit voidaan jakaa useisiin eri osiin, ei pelkästään rajata tiimeihin tai työntekijöihin. Siinä voidaan luoda esimerkiksi omat projektinhallintaboardit eri asiakkaille, markkinoinnille, projekteille, prosesseille, liideille, välivaiheille, resurssienhallinnalle jne.

Mitä tarkemmaksi eri toimenkuvat jaetaan boardilla, sitä vähemmän väärinkäsityksiä ja tiedon hukkumista aiheutuu. Ilmoitukset välivaiheiden suorituksista voidaan automatisoida ja suoraa palautetta vastaanottaa henkilöstöltä työn etenemisestä. monday.com tarjoaa työsuunnitelun pohjan lisäksi paljon muitakin valmiita templateja, jotka voidaan ottaa heti käyttöön.

Kokeile itse

monday.com kaikilla laitteilla

Saatavilla kaikkialla, kustomoi mieleiseksesi

monday.comin toimii näppärästi myös mobiililaitteilla. Jos suunnitelmiin tulee muutoksia, ne voi tarkistaa ja päivittää heti. Kustomoitavan käyttöliittymän ansiosta boardeja voidaan muokata jokaisen tiimin tarpeita vastaavaksi ja monday.comin kanssa voidaan integroida myös muita yleisesti käytettyjä sovelluksia.

Toteutetuista työsuunnitelmista voidaan kerätä mitattavaa dataa, jotka voidaan helposti jalostaa helppolukuisiksi raporteiksi ja kuvaajiksi, joiden avulla organisaation on helpompi toteuttaa yhä toimivampia suunnitelmia tulevaisuudessa.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.