Työntekijöiden yhteystietojen pohja monday.comissa

 

Tältä työntekijöiden yhteystietojen template näyttää monday.comissa

Työntekijöiden yhteystiedot template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Löytä kontaktitiedot hetkessä

Yrityksissä tulee usein vastaan tilanteita, joissa oikean henkilö yhteystiedot tarvitaan välittömästi tiedustelua varten. Oikean henkilön tietojen löytäminen voi olla hankalaa tietokannastakin, jos organisaatio on suuri ja osastoja monissa eri lokaatioissa.

monday.comin valmiin työntekijöiden yhteystietojen pohjan ansiosta oikea henkilö filtteröidään sekunneissa. Pohjasta löytyy valmiina tietopaikat tärkeimmille tiedoille ja rekisteristä voidaan tehdä niin yksityiskohtaisen, kuin halutaan.

Aloita tästä

monday.com timeline ja kissa

Yksi alusta kaikille tiedoille

monday.com on todella kätevä ja helppokäyttöinen alusta henkilötietojen hallintaan. Varsinkin, kun kyseessä on keskisuuri tai iso yritys, työntekijöiden tiedot muuttuvat alituisesti ja niiden ylläpito voi viedä turhan paljon aikaa.

monday.comin hallintaboardilla työntekijät voivat itsekin hallita omia yhteystietojaan vaivatta, sillä hallintaoikeudet voidaan antaa kaikille asianomaisille sähköpostin kautta.

Rekisteröidy

Henkilöstötietojen pohjan edut

  • Excelien importtaus ja exporttaus. Jos henkilöstötiedot ovat esimerkiksi Excel-spreadsheetillä, voit konvertoida ne suoraan monday.comiin boardiksi ja päinvastoin.
  • Laajat organisointimahdollisuudet. Tietoja voidaan filtteröidä monella tapaa ja boardien rakenteita ja sisältöjä voidaan kustomoida helposti.
  • Monia eri näkymiä. monday.comin boardeja voidaan tarkkailla useissa näkymissä, esimerkiksi erilaisina kuvaajina. Voit näillä filltereillä tulostaa esimerkiksi raportteja henkilöstön rakenteesta hiirenklikkauksella.

Kokeile itse

monday.com kaikilla laitteilla

Täydennä pohjaa tarpeiden mukaan

Pohjan valmiit tiedokentät:

  • Työntekijän nimi, esihenkilö ja osasto
  • ID-numero, sähköposti ja puhelinnumero
  • Syntymäpäivä, työsuhteen aloituspäivämäärä
  • Sijainti

Boardiin voidaan lisätä uusia tietosarakkeita tarpeen mukaan. Tällä tavoin monday.com soveltuu jokaisen yrityksen omaan käyttöön.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.