Työkalenterin pohja monday.comissa

 

Tältä työkalenterin template näyttää monday.comissa

Työkalenterin template

Työkalenteri dashboard

Käytä templatea

monday.com työkalu

monday.comin kalenteri on vain yksi monista ominaisuuksista

monday.com on täydellinen ratkaisu yrityksen tai organisaation projektihallintatarpeisiin. Työkalenteriominaisuuksien lisäksi mondaylla voi organisoida muun muassa sisäistä viestintää, asiakkuudenhallintaa, työvuorolistoja, vuosilomia ja sen kustomoitavia työboardeja voidaan muokata omiin projekteihin ja käyttötottumuksiin sopivaksi.

Kokeile mondayta nyt ilmaiseksi!

Aloita tästä

Työvuorolistan suunnittelu

Työkalenteri organisoi tiimisi heti kättelyssä

Määritä työkalenteriin eräpäivät, aikataulut ja tehtävät, jotta tiimi pääsee heti toimeen. Tiimin jäsenet voivat seurata toistensa tehtävien valmistumista reaaliajassa, joka nopeuttaa järjestyksessä seuraavien projektitehtävien aloittamista.

Rekisteröidy

Timeline näkymä työvuoroista

Suunnittele itseäsi miellyttävä työkalenteri

monday.comin avoimen rajapinnan ansiosta käyttöliittymän ja ulkoasun kustomointi on hyvin vapaata. Tee työkalenteristasi sen näköinen, mikä miellyttää silmääsi eniten ja joka tuntuu selkeimmältä käyttää.

Kokeile itse

Vähennä päivittäistä työtä luomalla automaatioita

Kalenterin datacolumneihin voidaan linkittää myös automaatioita, jotka voidaan asettaa vaikkapa lähettämään sähköpostimuistutuksia tulevista projekteista. Kalenterin käyttöä voidaan hyödyntää myös muissa työnhallintasovelluksissa ja -alustoissa, jotka on integroitu monday.comin kanssa. Synkkaa tulevat tapahtumat esimerkiksi Google-kalenterin kanssa tai linkitä Dropbox-tilit monday.comin kanssa, josta tiimisi pääsee käsisksi niissä säilytettäviin tiedostoihin hetkessä.

Kokeile itse

monday.com kaikilla laitteilla

monday.com on yhteensopiva myös muiden sovellusten kanssa

Helposti luotavien integraatioiden avulla voit lähettää ja vastaanottaa tietoa mondayn kanssa yhteensopivien sovellusten kesken. monday.comin natiivi-integraatiot luovat sillan monien muiden työnhallintaohjelmistojen, pilvialustojen ja kommunikointisovellusten välille. Integroi työkalenterisi yli 50 yhteensopivan sovelluksen kanssa ja helpota yhteistyötä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa, jotka saattavat käyttää eri alustoja työssään.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.