Tuotannon seurannan pohja monday.comissa

 

Tältä tuotannon seurannan template näyttää monday.comissa

Tuotannon seuranta template

Käytä templatea

monday.com työkalu

monday.com soveltuu lukemattomiin tuotantoprojekteihin

Olipa kyseessä sitten uuden tuotteen lanseeraus, musiikki- tai videotuotanto, rakennusprojekti tai muuhun tuotantoon liittyvä projekti, monday.com on täydellinen työkalu sen hallintaan.

Seuraa työn etenemistä reaaliajassa, hoida viestintä, ohjeistus ja dokumentointi yhdellä alustalla ja tulosta tuotannon päätteeksi helposti luettavia raportteja.

Aloita tästä

projektinhallinta on tärkeä taito

Mitä tuotannon seurannan pohja tarjoaa?

  • Seuraa tuotantoa tarkasti suunnitteluvaiheesta jälkituotantoon
  • Näe heti, jos tuotannossa tulee esteitä tai ongelmia vastaan
  • Pidä työryhmien ja tiimien toimet aikataulussa
  • Koordinoi tuotantovastaavia sujuvammin kerralla
  • Säilytä tiedostot ja dokumentit samassa paikassa

Rekisteröidy

Timeline näkymä työvuoroista

Puutu oitis tuotannon ongelmiin

Näet heti yhdellä silmäyksellä tuotantoprosessia vaikeuttavat tekijät: onko jokin jumissa tai myöhässä aikataulusta? Mondayn selkeän käyttöliittymän ansiosta epäkohtiin on mahdollista puuttua hyvissä ajoin. Tiimit voivat ilmoittaa esteistä kätevästi monday.comin boardilla ja apujoukkoja voidaan helposti delegoida ongelmatilanteiden ratkaisuun.

Mikäli aikatauluun tulee muutoksia, kaikki osalliset ovat tietoisia siitä välittömästi. monday.com nimittäin toimii kätevästi myös mobiililaitteen kautta, joten kentällä olevat pysyvät myös ajantasalla. Ratkaise poikkeavat tilanteet ennen, kuin ne edes ehtivät kehittyä ongelmiksi ja pidä tuotanto raiteillaan.

Kokeile itse

monday.com kaikilla laitteilla

Monikäyttöisin projektinhallintasovellus

Tuotannon seurannan pohjan avulla pidät hallussa tuotantostrategiat, valmistelut, aikataulut, hyväksyntäprosessit, jälkituotantoraportit ja paljon muuta. Tämä pohja on kuitenkin vain yksi monday.com Work Os:n käyttömahdollisuuksista, sillä sen lukuisat valmiit sapluunat mahdollistavat lähes kaikkien yrityksen toimintaan liittyvien askareiden ja tehtävien koordinoinnin ja hallinnan.

Eikö jollekin tehtävälle tai projektille löydy valmista pohjaa? Luo sellainen boardi minuuteissa, kuin haluat! Boardeille kirjattu data voidaan myös tulostaa erilaisiksi kaavioraporteiksi. Integraatioiden ja automaatioiden avulla voit yhdistää monday.comin muihin yleisesti käytettyihin sovelluksiin (Slack, Zoom, Google-kalenteri, sähköpostit jne.).

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.