To do -listan eli tehtäväluettelon pohja monday.comissa

 

Tältä To do -listan template näyttää monday.comissa

viikoittainen to do -lista monday.comissa

Käytä templatea

monday.com työkalu

Suunnittele työpäivät ja -viikot ja fiksusti monday.comilla!

Työpäiville ja -viikoille on tärkeää suunnitella runko ennalta. Suunnittelu tehostaa työnkulkua ja auttaa keskittymään paremmin työhön, joka parantaa tuottavuutta.

Projektinhallintatyökalu monday.comilla voi tehdä paljon muutakin, kuin suunnitella tehtäväluetteloita ja tehtävienhallintaa: kommunikoi tiimin ja asiakkaiden kanssa, seuraa työnkulkua reaaliajassa, dokumentoi projektisi, optimoi työnkulkua mitattavan datan avulla tulevaisuutta ajatellen jne.

monday.com tarjoaa alustallaan valmiiksi suunniteltuja projektitemplateja, joita voit kustomoida omiin tarkoituksiisi – tai luo kokonaan omasi!

Aloita tästä

monday.com mobiilissa ja tietokoneella

Daily Task Tracker -templaten avulla organisoit työpäiväsi hetkessä

Daily Task Tracker -templaten avulla suunnittelet oman ja tiimisi työpäivät näppärästi. Pohjassa on valmiina osiot jokaiselle viikonpäivälle. Yksittäinen tehtävä voidaan delegoida työntekijäille ja siihen voidaan merkata lisäksi tehtävän status sekä tallentaa kaikki työn kannalta olennaiset viestit ja dokumentit.

Sinun tai tiimisi ei enää ei tarvitse käyttää muistilappuja tai paperikansioita, sillä monday.comin tiedot pysyvät turvallisesti tallessa pilvipalvelimella. Päivittäisen tehtäväluettelon tiedot voidaan myös exportata Excel-tiedostoiksi napin painalluksella ja koska monday.comin kalenterit ovat pilvessä, niihin pääsee käsiksi kaikilta laitteilta verkkoselaimen avulla.

Käytä templatea

Timeline näkymä työvuoroista

Viikkokohtainen To do -lista auttaa pitkän tähtäimen suunnittelua

Viikottainen To do -lista soveltuu projektien koordinointiin pidemmällä tähtäimellä. Template tarjoaa arvattavasti Daily Trackerin viikonpäivien sijasta viikkokohtaisen pohjan.

monday.comin projektinhallintapohjia voi muokata hyvin vapaasti. Työtehtäviin voidaan voidaan lisätä myös uusia datakolumneja, joihin voidaan kirjata esimerkiksi tehtävän tärkeys, tehtävän suoritukseen arvioitu aikaa sekä tarkka ajanotto työhön kuluneesta ajasta. Hahmota päivän alkaessa yhdellä vilkaisulla, mistä tehtävästä kannattaa lähteä liikkeelle.

Luotu boardi yhdistyy päätason dashboardiin, josta voit hallita kätevästi kaikkia monday.comissa luomiasi boardeja kalentereille, asiakasprojekteille, lomapäivien seurannalle, yrityksen budjetoinnille ja niin edelleen.

Kokeile itse

monday.com on sijoitus tulevaisuuden kehitykseen

Töissä tapahtuu päivittäin jotain yllättävää, joka saattaa muuttaa suunnitelmia: kiireellinen puhelu vie aikaa, joudut osallistumaan palaveriin, kollega sairastuu tai saat odottamattasi uusia työtehtäviä…

Uudet tehtävät ja tapahtumat on helppo lisätä päivittäiselle tai viikoittaiselle To do -listalle, jonka jälkeen voit uudelleen organisoida suunnitelmasi kätevästi lennosta. Tehtäviä voidaan myös delegoida erittäin helposti, vain vaihtamalla tekijää, jolloin kaikki ohjeistus ja käydyt keskustelut näkyvät suoraan uudelle tekijälle.

monday.com auttaa yksittäistä työntekijää sekä koko organisaatiota parantamaan ajanhallintaa, mikä puolestaan tehostaa työtä ja edesauttaa työssä kehittymistä ja viihtymistä!

Aloita tästä

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.