SWOT-analyysin pohja monday.comissa

 

Tältä SWOT-analyysin template näyttää monday.comissa

Sprintin suunnittelu template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Jokaisen yrityksen tulisi tehdä kattava SWOT-analyysi

SWOT-analyysin pyrkimyksenä on, että yritys tai organisaatio kartoittaa omat vahvuutensa ja heikkoutensa, sekä uhat ja mahdollisuudet.

  • Strength = Vahvuus
  • Weakness = Heikkous
  • Opportunity = Mahdollisuus
  • Threat = Uhka

Analyysi auttaa hahmottamaan yrityksen tilaa ja ohjaa tekemään tarvittavia ratkaisuja.  Tutustu monday.com Work Os:n käyttöön nyt ja selvitä oman organisaatiosi vahvuudet!

Aloita tästä

monday.com enterprise

monday.comin SWOT-sapluuna modernisoi analyysin

SWOT-analyysin toteuttamiseen on monia tapoja ja monday.com Work Os tuo työkalupakkiin yhden uuden tavan tarjoamalla valmiin pohjan analyysin tekoon. Tosin sillä erolla, että samalla alustalla voidaan toteuttaa myös kaikki muut organisaation projektinhallinnan ratkaisut aina sisäisestä viestinnästä työvoiman rekrytointiin.

monday.comin SWOT-pohjassa on valmiina kaikki analyysin osa-alueet. Pohja on helposti muokattavissa ja sitä voidaan laajentaa sisältämään myös muita lisätietoja. monday.com toimii näppärästi kaikilla laitteilla, joten muokkauksia voidaan tehdä kenttähommissakin tarvittaessa.

Rekisteröidy

monday.com kaikilla laitteilla

monday.com tarjoaa kattavat työkalut moneen tarpeeseen

Kun olet tehnyt SWOT-analyysin ja sen perusteella asettanut tavoitteet, voit alkaa luomaan uusia boardeja monday.comiin kaikkia organisaatiosi projekteja varten – tai hyödyntää niille valmiiksi luotuja templateja. Alusta voidaan myös integroida monien muiden työn- ja projektinhallintasovellusten, sekä viestintäsovellusten kanssa.

monday.comin toiminnot mahdollistavat datan keräämisen projekteista työajanseurannasta palkanlasketaan. Tuo vanhat Excel-taulukot koneeltasi monday.comiin ja konvertoi ne suoraan uusiksi boardeiksi, jossa ne pysyvät turvassa ja ovat jaettavissa tiimisi kesken kaikilla laitteilla.

Kokeile itse

monday.com mobiilissa ja tietokoneella

Visualisoi suunnitelmat ja tavoitteet eri näkymissä

monday.com Work Os:n boardeille syötettyä dataa voidan tarkastella erilaisissa visuaalisissa näkymissä, jonka perusteella on paljon helpompaa hahmottaa työn eteneminen ja tehtyjen analyysien todenmukaisuus. Voit konvertoida tietoja diagrammeiksi, tauluiksi, kalentereiksi, aikajanoksi jne. Kaikkien näkyminen kustomointi ja tulkinta sujuu tietotekniikkaa taitamattomaltakin erittäin sulavasti ja huolella tehdyt analyysit konvertoituvat pidemällä tähtäimellä paremmin toimivaksi organisaatioksi ja myynniksi.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.