Sosiaalisen median mittaripohja monday.comissa

 

Tältä sosiaalisen median mittarin template näyttää monday.comissa

Sosiaalisen median mittarit template

Käytä templatea

monday.com työkalu

monday.com tarjoaa monipuoliset työkalut projektinhallintaan

monday.comin valmiiden projektinhallintapohjien ja työkalujen avulla organisaatiot, yritykset ja itsenäiset toimijat voivat toteuttaa sujuvasti lähes kaikki työhön liittyvät oleelliset tehtävät.

Helposti muokattavan käyttöliittymän avulla voidaan myös luoda personoituja boardeja, jos valmista templatea ei ole saatavilla.

Aloita tästä

monday.com timeline ja kuppi

Optimoi kampanjat entistä tehokkaammin

monday.comin sosiaalisen median mittarien pohjan avulla huomaat heti, mitkä postaukset, mainokset tai kampanjat toimivat. Dataan pääsee aina käsiksi nettiyhteydellä kaikilta laitteilta ja muutosten tekeminen lennosta onnistuu tarvittaessa myös. Menneiden kampanjoiden dokumentointi on myöskin helposti tarkastettavissa.

Rekisteröidy

monday.com mobiilissa ja koneella vihreä

Selkeä näkymä auttaa datan tulkitsemisessa

monday.comin valttina on sen kustomoitava ja selkeäasuinen käyttöliittymä, jossa kaikki datapisteet, dokumentit ja viestinnät voidaan esittää yhden sivun perusnäkymässä tai konvertoida erilaisiksi kuvaajiksi.

Asiakkaat voivat antaa palautetta kampanjoihin tarvittavista muutoksista ja tulokset voidaan myös tulostaa helppolukuisina raportteina päätösten tekemisen helpottamiseksi.

Kokeile itse

monday.com kaikilla laitteilla

Template toimii kaikille somekanaville

Kampanjoiden tiedot voidaan lisätä monday.comiin näppärästi somealustasta riippumatta. Tässä templatessa on valmiina ryhmät Twitterille, Instagramille, Facebookille, LinkedInille ja YouTubelle. Muita alustoja tai datakohtia voidaan lisätä vaivatta. Näkymässä on myös valmiina alueet tärkeimmille mittareille:

  • Kampanjan kesto ja kohderyhmän koko
  • Näyttökerrat, klikkaukset ja vuorovaikutusprosentti
  • Uudelleen twiittaukset / jaot
  • Tykkäykset, vastaukset ja kommentit
  • Tavoitettavuus ja kävijät

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.