Sisältökalenterin pohja monday.comissa

 

Tältä sisältökalenterin template näyttää monday.comissa

Sisältökalenteri template

Käytä templatea

monday.com työkalu

monday.com on sisällöntuottajan luottoapulainen

monday.comin sisältökalenterin templatessa on helppoa organisoida julkaisuaikataulut, sisältöideat, yhteistyöt, asiakkuudet ja paljon muuta. Sisällöntuottajan ei tarvitse edes tarkistaa listoja jatkuvasti, vaan tärkeät tapahtumat voidaan automatisoida muistuttamaan käyttäjää pitkälle tulevaisuuteen.

Aloita tästä

Sisältökalenterin templaten edut

  • Tehokkaampi sisällön suunnittelu. monday.comin kalenterinäkymässä huomaa heti kaikki tärkeät tapahtumat, tapaamiset ja julkaisuajankohdat. Tiimissä työskentelevät sisällöntuottajat voivat nimetä eri tehtäviä toisilleen henkilökohtaisesti, joka auttaa isompiakin ryhmiä toimimaan organisoidusti.
  • Pysy aikataulussa. Automaatio-ominaisuudet varmistavat, että yksikään hoidettava asia ei jää tekemättä, sillä niille voidaan asettaa muistutukset  monday.comiin
  • Suoraviivaisempi työnkulku. monday.comissa voidaan luoda kustomoitavia kaavakkeita, joiden kautta esimerkiksi potentiaaliset yhteistyökumppanit voivat lähettää sisällöntuottajalle yhteydenottopyynnön, joka voidaan ohjata suoraan uudeksi tehtäväksi hallintaboardille.

Rekisteröidy

monday.com timeline ja kuppi

monday.com soveltuu kaikille sisällöntuottajille

Sisältökalenterin pohja on omiaan koordinoituun tiimityöhön ja yhteyksien ylläpitoon. monday.comin käyttöliittymä on paljon monipuolinen ja helppokäyttöinen. Boardit ovat muokattavissa tarvittaessa henkilökohtaisiksi ja niitä voidaan hallita myös mobiilissa.

  • Loistava paikka sisällön pysyvään varastointiin (blogit, some, verkkosivustot jne.)
  • Alusta toimii myös sisällöntuottajien ja asiakkaiden välisessä viestinnässä
  • Kaikkien tehtävien tilaa voidaan hallita nopealla vilkaisulla ja parilla hiirenklikkauksella

Kokeile itse

monday.com timeline ja kissa

Yhteinen foorumi tiimityöskentelyyn

Sisältökalenterin pohja ei ole pelkästään sisällöntuottajien käyttöön, vaan se sopii erinomaisesti myös markkinointitiimeille, tuotekehittäjille, etätyöskentelijöille ja kaikille muille, jotka koordinoivat työskentelyään verkossa.

Haluttiinpa sitten hallita tiimin työnkulkua, ylläpitää digitaalisten sisältöjen julkaisuja tai seurata sähköpostimarkkinoinnin tehokkuutta, tätä pohjaa voidaan räätälöidä jokaisen tarpeisiin sopivaksi.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.