Sisällön suunnittelun pohja monday.comissa

 

Tältä sisällön suunnittelun template näyttää monday.comissa

Sisällön suunnittelu template

Käytä templatea

monday.com työkalu

monday.com tekee sisällön suunnittelusta tuottavampaa

Tämän valmiin pohjan avulla pystyt suunnittelemaan ja organisoimaan sisällöntuotannon paljon tehokkaammin, kuin ennen. Se on suunniteltu kirjoitus-, mainostus ja julkaisualan ammattilaisia ajatellen, joilla saattaa olla käsissään useita alustoja tai asiakkaita, joita varten heidän pitää tuottaa ja organisoida sisältöä.

Aloita tästä

Julkaisukalenteri helpottaa sosiaalisten medioiden ylläpitotyötä

Mitä sisällön suunnittelun pohja tarjoaa

Sisällön suunnittelun template tarjoaa valmiiksi omat osiot mm. ideoille, tuleville julkaisuille, kategorioille, julkaisualustoille, hyväksyntävaiheelle ja julkaisupäiville. Pohjaan voidaan helposti lisätä vielä uusia tietokolumneja täydentämään sitä tarpeen mukaan.

Jos sisältöä tuotetaan asiakkaita varten, heidät voidaan kutsua sähköpostin kautta osallistumaan boardille, jossa he voivat kommentoida esimerkiksi sisällön laatua tai muita siihen liittyviä asioita.

Rekisteröidy

Timeline näkymä työvuoroista

Mihin tämä template pyrkii?

Sisällön suunnittelun templaten pohjimmaisena tavoitteena on vähentää sisällöntuotannon ja julkaisun sekavuutta ja auttaa tuottajaa keskittymään enemmän luovaan prosessiin. Jos sisältöä tuotetaan tiimeissä, kaikki dokumentointi ja viestintä voidaan hoitaa yhdellä alustalla, jos esimerkiksi jonkun muun tarvitsee ottaa vetovastuu jostain projektista. Työn tila on nähtävissä yhdellä silmäyksellä ja kuka tahansa voi helposti jatkaa siitä, mihin toinen on jäänyt.

Kokeile itse

monday.com kaikilla laitteilla

Visuaalisuus on valttia

monday.com pitää simppelin ja kustomoitavan käyttöliittymänsä ansiosta projektinhallinnan erittäin selkeänä. Siinä navigointi sujuu luonnostaan sekä luovaa, että fyysistä työtä tekeviltä. Siinä voidaan luoda vaikkapa käyttäjäkohtaiset boardit jokaiselle sisällöntuottajalle, jotka he voivat kustomoida omiin käyttötottumuksiin sopivaksi muutamassa minuutissa.

monday.com on aina saatavilla myös mobiililaitteilla, joten kaikki materiaalit ja boardit ovat hetkessä tavoitettavissa, vaikka olisikin kentällä juttua tekemässä.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.