Portfolion hallinnan pohja monday.comissa

 

Tältä portfolion hallinnan template näyttää monday.comissa

Portfolion hallinta template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Selkeämpi tapa hoitaa investointeja

Tämä monday.com-template on suunniteltu antamaan korkean tason yleiskatsaus portfolion tai salkun sisällöstä. Sen avulla näkee hetkessä tarkan kuvan salkun terveydestä ja kannattavuudesta. Olipa kyseessä miten laaja portfolio tahansa, se pystytään esittämään vaivatta monday.comin helposti muokattavissa olevalla sapluunalla.

Aloita tästä

Portfolion hallintapohjan edut

  • Helppo portfolion hallinta. Salkkujen hallintaa helpottaa se, että jokaiseen salkkuun tai boardiin voidaan delegoida vastuuhenkilöt, joilta asiakkaat voivat tiedustella heidän investointeihinsa liittyviä asioita.
  • Joustavat käyttömahdollisuudet. Portfolion hallinnan template voidaan kustomoida pitkän aikavälin sijoittajan tai päiväkauppaa tekevien tarpeisiin.
  • Nopea käyttöönotto. Template muuntaa esimerkiksi Excel-spreadsheetit suoraan hallintaboardeiksi, joten vanhat tiedot pystyy siirtämään hetkessä monday.comiin käyttöä varten.

Rekisteröidy

Hallitse portfolioita omalla tavallasi

monday.comin valmis salkunhallintapohja mahdollistaa portfolion tietojen nopean päivittämisen, jakamisen ja ylläpidon. Siinä on valmiina yleisimmät tiedot, mitä varainhallinnassa tarvitaan: salkun valvoja, asiakas, tarvittavat toimenpiteet / status, investointisummat, salkun arvo, riskiluokitusarvio ja asiakastyytyväisyys.

Kokeile itse

Viestintä ja raportit helpottavat hallintaa

monday.com mahdollistaa suoran viestinnän portfoliosta vastaavan sekä omistajan kanssa. Hallintaboardille osallistuvat henkilöt voidaan kutsua näppärästi sähköpostin kautta mukaan ja tiedot ovat aina tavoitettavissa nopeasti tietokoneen tai mobiililaitteen kautta.

Salkkujen tietosisältöjä voidaan monipuolistaa kustomoinnin kautta helposti vastaamaan salkun omistajan tarpeita ja kaikista tiedoista voidaan tulostaa kätevästi kuvaajia sekä raportteja tulevaisuuden investointeja auttamaan.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.