Resurssienhallinnan Workload-näkymä monday.comissa

 

Tältä resurssienhallinnan Workload-näkymä näyttää monday.comissa

Käytä templatea

monday.com työkalu

Valmis resurssienhallinnan pohja vapauttaa aikaa

monday.comin joustavan resurssienhallintapohjan avulla resurssit ja työtaakka voidaan koordinoida tarkasti. Kun kaikki resurssit on lisätty monday.comiin, niiden saatavuus pystytään tarkistamaan nopealla vilkaisulla ja seuraamaan tilanteen muuttumista ja tarvetta reaaliajassa.

Aloita tästä

Mitä resurssienhallinnan template sisältää?

Resurssienhallinta on prosessi, jossa suunnitellaan ja optimoidaan organisaation voimavarojen käyttöä ja ajoitetaan niiden kohdentaminen. Resursseiksi voidaan laskea kaikki, mitä organisaatiolla on käytettävissään toiminnan edistämiseksi – työntekijät, laitteet, aikamääreet ja muu omaisuus. Tässä templatessa projektit on jaoteltu ryhmiin, joissa on valmiina seuraavat datapisteet:

  • Tehtävän tekijä
  • Resurssit – mitä kyseisen henkilön osaamisalaan kuuluu
  • Status – missä tilassa tehtävä on
  • Aloituspäivämäärä
  • Lopetuspäivämäärä
  • Budjetti
  • Työn kesto tunteina

Rekisteröidy

monday.com mobiilissa

Kutsu tiimi yhteiselle työskentelyfoorumille

Jokainen tiimin jäsen voi luoda tarvittaessa itselleen oman, personoidun työskentelytilan, joihin voidaan liittyä sähköpostin avulla. Yhteisillä dashboardeilla kaikki työntekijät voivat kommunikoida keskenään sekä asiakkaiden kanssa ja seurata työnkulkua reaaliajassa.

Tietoja voidaan tarkastella myös aikajanana, sillä monday.com mahdollistaa luotujen dashboardien esittämisen erilaisissa näkymissä (kaaviot, kuvaajat, diagrammit jne.).

Rekisteröidy

monday.com mobiilissa ja koneella vihreä

Käytä yhdessä muiden ohjelmistojen kanssa

monday.com on yhteensopiva monien muiden sovellusten ja alustojen kanssa. Siihen voidaan tuoda esimerkiksi Excel-tiedostoja, jotka voidaan muuttaa suoraan uusiksi projektiboardeiksi. Manuaalisen työn määrä vähenee, kun dataa voidaan liikutella sovellusten välillä saumattomasti ja tulostaa tarvittaessa suoraan raporteiksi.

Kokeile itse

monday.comin Workload-näkymä

Yksi monday.comin suosituista näkymistä resurssienhallinnassa on visuaalinen Workload-näkymä, joka näyttää reaaliaikaisesti resurssit sekä työn kuormittavuuden.

Näkymä voidaan lisätä boardille parilla klikkauksella ja se antaa selkeän yleiskuvan tiimin työn jakautumisesta. Siitä nähdään heti, kuka on yli työkapasiteetin ja tulevat tehtävät voidaan delegoida helposti klikkaamalla käyttäjiä.

Tutustu syvemmin Workload-näkymään tämän sivun alussa olevalla videolla.

Rekisteröidy

Timeline näkymä työvuoroista

Workload helpottaa työkuormituksen tasapainottamista

Tiimin jäsenten työkuormituksen mittaamiseksi monday.comin boardiin voidaan lisätä esimerkiksi seuraavat sarakkeet:

  • Henkilö/Tiimi
  • Päivämäärä- tai aikajanasarake
  • Numero- tai kaavasarake, joka ilmaisee tuntimäärän (valinnainen).

Workload-näkymää voidaan käyttää kaikenlaisten resurssien jakamiseen. Datapisteissä voidaan käsitellä vaikkapa kokoushuoneita, tehtaan koneita, käsityökaluja tai kuljetusajoneuvoja. Näitä resursseja dokumentoidessa voidaan käyttää selkeää status-kolumnia.

Kokeile itse

monday.com timeline ja kuppi

Visuaalinen ja läpinäkyvä resurssienhallinta

Mitä läpinäkyvämpää organisaation toiminta on, usein sitä suurempi tyytyväisyys  työmotivaatio työntekijöiden keskuudessa vallitsee. Koska boardit ovat suljettuja ulkopuolisilta, mutta avoimia kaikille tiimin jäsenille, se innostaa kaikkia osallistumaan organisaation toiminnan edistämiseen.

Koska monday.com on ulkoasultaan hyvin selkeä, yksinkertainen ja kustomoitava, sen käyttöönotto on jokaiselle yritykselle todella helppoa ilman ekstensiivistä perehdyttämistä.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.