Rekrytointiprosessin pohja monday.comissa

 

Tältä rekrytointiprosessin template näyttää monday.comissa

Rekrytointiprosessi template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Tee rekrytointiprosessin suunnittelusta ja seurannasta helppoa

mondayn.comin avulla voidaan hallita tehokkaasti rekrytointiprosessin jokaista vaihetta. Kustomoitavien lomakkeiden avulla voidaan vastaanottaa sujuvasti työhakemuksia. Niiden arvioiminen ja kommentointi tiimin kesken on helppoa, kun ne ovat kätevästi omalla visuaalisella boardilla.

Kokeile mondayta ilmaiseksi rekrytoinnissa jo tänään!

Aloita tästä

monday.com enterprise

Helpota rekrytointiprosessia

Organisoi vastaanotetut työhakemukset, potentiaalisten hakijoiden tiedot ja vaikka videohaastattelut helposti ja nopeasti monday.comin avulla, jonka käytön kuka tahansa tiimistä oppii käden käänteessä.

Rekisteröidy

monday.com mobiilissa ja koneella vihreä

Hyödynnä mondayn omia työkaluja

monday.com tarjoaa käyttöön erilaisten boardien lisäksi esimerkiksi kustomoitavia kaavakkeita, joita voidaan hyödyntää rekrytointiprosessissa. Luo hakemuskaavake, joka keskittyy niihin asioihin, joita työnantajana etsit hakijoista ja ohjaa hakemukset mahdollisine liitteineen suoraan kätevästi mondayn boardeille, joissa niiden organisointi ja vertailu on helppoa ja selkeää.

Boardit ovat kustomoitavissa vapaasti ja niihin voidaan luoda erilaisia automaattisia ilmoituksia. Esimerkiksi tiimille lähtee heti ilmoitus saapuneesta hakemuksesta tai liitteestä. Viestejä voi saada myös vaikka tekstiviestillä ja sähköpostilla tai monday.comin kanssa integroitavissa oleviin kolmannen osapuolen sovelluksiin.

Kokeile itse

monday.com timeline ja kuppi

Analysoi ja tarkkaile prosessia visuaalisesti

Hyödynnä monday.comin tarjoamia näkymiä ja kaavioita visualisoidaksesi hakijoiden eroja tai hakijakohtaisen prosessin etenemisvaiheita. Visuaalinen esitys mahdollistaa paremmin pätevimpien hakijoiden pisteyttämisen sekä ajankäytön koordinoinnin hakuprosessissa.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.