Rekrytoinnin ja perehdytyksen pohja monday.comissa

 

Tältä rekrytointi ja perehdytyksen template näyttää monday.comissa

Rekrytointi ja perehdytys template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Hallitse rekrytointi ja perehdytys sujuvasti alusta loppuun

  • Työhakemusten ja haastattelujen selkeä organisointi, delegointi, prosessinseuranta, dokumentointi ja kommentointi
  • Perehdytysprosessin vaiheiden seuranta, arviointi, suoritusten kuittaus, palautteet jne.

Jos jokin kirjattava tieto tai vaihe puuttuu, voit lisätä sen helposti hallintaboardillesi parilla hiirenklikkauksella!

Aloita tästä

Seuraa kaikkia rekrytointivaiheita samalla alustalla

monday.comin hallintaboardeille voidaan kutsua sähköpostin kautta kaikki rekrytointiprosessiin osallistuvat tahot: hakijat, haastattelijat, päätöksentekijät jne. Voit vaikkapa jakaa kaikki hakijat vaihekategorioittain; ketkä ovat vasta lähettäneet CV:n, kuka on käynyt haastatteluissa, potentiaaliset ehdokkaat avoinna olevaan virkaan jne.

Voit antaa haastatelluille suoraa palautetta boardin kommentointiominaisuuksien kautta, eritellä CV:t hakijoittain ja siirtää rekrytoidut työntekijät suoraan perehdytettäviin työntekijöihin.

Rekisteröidy

monday.com kaktus ja kynät

Automatisoi ja seuraa perehdytysprosessia rekrytoinnin jälkeen

Monissa yrityksissä ja aloilla työhön perehdytys voi kestää kuukausia, jonka vuoksi on hyvä olla kartalla siitä, mitä kaikkea työntekijä on jo oppinut uudesta toimenkuvastaan. Voit luodan monday.comissa nopeasti vaikkapa erillisen perehdytysboardin vasta rekrytoiduille työntekijöille ja eritellä työntekijäkohtaisesti jokaisen perhehdytyksen vaiheen.

Boardilla voidaan selkeästi kuitata vaiheet, jotka on käyty läpi ja ymmärretty. Jos jokin jäi epäselväski, työntekijä ja kouluttaja voivat helposti kommunikoida keskenään asiasta boardin kommenttiosiossa. Voit myös jakaa boardilla esimerkiksi kaikki olennaiset kirjalliset oppimateriaalit ja käyttöoppaat.

Kokeile itse

monday.com enterprise

Hallitse kaikkia muitakin yrityksesi projekteja monday.comissa

Rekrytoinnin ja perehdytyksen pohja on vain yksi monista monday.comin valmiista pohjista. Voit totetuttaa sen boardeilla hyvin koko organisaatiosi sisäiset työvuorolistat, asiakkuudenhallinnan, sisäisen viestinnän, projektin välitavoitteiden ja lomien seurannan sekä paljon muuta!

Eikö jollekin tehtävälle löydy pohjaa? Voit muokata valmiita templateja tai luoda kokonaan omasi todella helposti monday.comin kustomoitavan käyttöliittymän ansiosta!

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.