Projektin dokumentoinnin valmispohja monday.comissa

 

Tältä projektin dokumentoinnin template näyttää monday.comissa

Projektin dokumentointipohja

Käytä templatea

monday.com työkalu

Kokeile monday.comia ilmaseksi projektin dokumentoinnissa

monday.com on projektinhallinta­työkalu ja Work OS -työnkäyttöjärjestelmä, joka mahdollistaa selkeän ja monivaiheisen projektin dokumentoinnin.

Kokeile projektin dokumentointia ilmaiseksi vaikka heti!

Aloita kokeilu

waterfall projektinhallintamenetelmä on lineaarinen

Asianmukainen projektin dokumentointi parantaa työnkulkua

Dokumentointi on oleellinen osa kaikkia projekteja, tehtiin sitä sitten itseä tai asiakasta varten. Työn edetessä tarvitaan usein tietoa aikaisemmista välivaiheista tai jonkun täytyy jatkaa toisen aloittamaa työtä, joka ei onnistuisi ilman kirjattua työhistoriaa.

Dokumentoinnin pitää olla selkeästi ja loogisesti arkistoitu, josta tarpeelliset asiakirjat, tiedot ja ohjeet löytyvät kätevästi. monday.com ottaa tässä askeleen eteenpäin antamalla käyttäjälle mahdollisuuden muokata dokumentointipohjaa mieleisekseen, joka tehostaa tietojen hakemista ja organisointia entuudestaan.

Rekisteröidy

projektinhallinta on tärkeä taito

Mondayssa projektisi jokainen vaihe pysyy turvassa

monday.com pyörii pilvipalvelimella, jossa projektin dokumentointi pysyy aina tallessa ja suojattuna ulkopuolisilta. Sen etu on myös, että saat pääsyn hallintaboardeihin miltä tahansa laitteelta, eikä sinun tarvitse ladata kaikkia tiedostoja erikseen jokaiselle laitteelle.

Kokeile itse

Tehosta tiimityöskentelyä ja tuottavuutta

Jaa projektin dokumentointi tiimisi kesken

Voit luoda jokaiselle vaiheelle oman boardinsa, johon tiimin jäsenet voivat liittyä ja raportoida omien tehtäviensä etenemisestä. Dokumentointi voidaan tarvittaessa jakaa myös asiakkaille sekä muille projektiryhmän ulkopuolisille tahoille.

Aloita kokeilu

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.