Organisaatiosuunnitelman pohja monday.comissa

 

Tältä organisaatiosuunnitelman template näyttää monday.comissa

Organisaatiosuunnitelma template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Vuosisuunnitelman pohja jokaiselle organisaatiolle

monday.comin organisaatiosuunnitelman pohjalla voidaan luoda selkeätavoitteinen agenda halutulle aikavälille. Template sisältää suunnitelman yleisimmät huomioon otettavat asian, mutta se on helposti muokattavissa ja siitä voidaan tehdä niin yksityiskohtainen, kuin halutaan.

Aloita tästä

monday.com kaikilla laitteilla

Valmiin pohjan edut

  • Excelien importtaus ja exporttaus. Jos organisaatiolla on suunnitelmia ja muita dokumentteja esimerkiksi Excel-formaatissa, niitä voidaan konvertoida hetkessä monday.com-boardeiksi ja päinvastoin.
  • Helppo riskien tunnistus. Kun organisaatiosuunnitelma on valmis, se voidaan esittää selkeässä visuaalisessa näkymässä, jossa jokaisen vaiheen tilanne on selkeästi nähtävissä.
  • Skaalautuvuus. monday.com voidaan mitoittaa valtavienkin organisaatioiden tarpeisiin. Sen avulla voidaan yhdistää eri maissa sijaitsevat konttorit ja tiimit.

Rekisteröidy

Timeline näkymä työvuoroista

Seuraa suunnitelman etenemistä reaaliajassa

monday.comin visuaalinen näkymä tekee suunnitelman seurannasta helppoa ja miellyttävää. Sen työkaluihin sisältyvät mm. kaavio- ja kalenterinäkymät, joista näkee aikataulujen etenemisen selkeästi. Boardeilla on mahdollista hoitaa myös sisäinen viestintä sekä dokumentoinnin jakaminen. Kaikki data on aina ulkopuolisilta turvassa ja saatavilla kaikilla laitteilla, joissa on nettiyhteys ja -selain.

Kokeile itse

monday.com kaktus ja kynät

Kustomoitava käyttöliittymä parantaa käyttökokemusta

monday.comin käyttö ei vaadi kattavaa käyttökoulutusta simppelin, mutta monipuolisen käyttöliittymänsä ansiosta. Jos suunnitelmia jaetaan useisiin alaprojekteihin eri tiimeille, he voivat kustomoida suunnitelmapohjan omiin tarkoituksiinsa sopivaksi muutamassa minuutissa. monday.com mahdollistaa siis laajan personoinnin niin, että sen käyttö soveltuu jokaiselle toimijalle organisaation sisällä.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.