OKR:n pohja monday.comissa

 

Tältä OKR:n template näyttää monday.comissa

OKR-malli template

Käytä templatea

koulutus

Katso OKR (tavoitejohtaminen) webinaarin tallenne

monday.com työkalu

monday.comin OKR:n pohja sopii kaikille yrityksille

monday.comin valmiilla OKR:n pohjalla tavoitteiden kirjaamisen ja työskentelyn kanssa pääsee alkuun heti kättelyssä. Templateen tarvitsee vain kirjata tavoitteet, nimetä projektin osalliset ja sen tärkeysaste. Pohja sisältää omat tietoalueensa myös projektin tuloksille, aikajanoille jne. ja uusia tietoalueita voidaan lisätä tarpeen mukaan.

Aloita tästä

OKR: pohjan edut

  • Excel-yhteensopivuus. Excel-sheetit voidaan konvertoida monday.com-boardiksi hiirenklikkauksella. Konvertointi voidaan tehdä myös päinvastaiseen suuntaan.
  • Aikataulutus. monday.comin kalenteri- ja aikajanaominaisuudet auttavat suunnittelemaan ja seuraamaan tavoitteiden etenemistä visuaalisesti.
  • Yhteinen hallintaboardi. monday.comin boardit voidaan jakaa kaikkien asianomaisten kesken sähköpostiosoitteella, mukaan lukien asiakkaat ja urakoitsijat.
  • Automaatiot ja integraatiot. Boardien toimintoihin voidaan liittää toimintoautomaatioita, esimerkiksi ilmoitukset projektin vaiheiden valmistumisesta tai muusta viestinnästä. monday.comin alusta on myös integroitavissa lukuisten muiden sovellusten kanssa.

Rekisteröidy

monday.com kaktus ja kynät

monday.com parantaa yrityksen sisäistä viestintää

Projektien etenemisen ja tavoitteiden seurannan tulisi olla avointa terveellisessä yritysympäristössä, sillä se motivoi tiimiä puhaltamaan kovempaa yhteen hiileen. monday.comin boardeilla voidaan jakaa organisaation sisällä tietoa selkeästi niin, että kaikilla on hyvä ymmärrys nykytilanteesta.

Kokeile itse

Timeline näkymä työvuoroista

Datapohjainen raportointi ja sovellusintegraatiot

Tavoitteiden seuraaminen on helppoa monday.comin visuaalisen ilmeen ansiosta; sen avulla voidaan hetkessä tulostaa dataan perustuvia raportteja erilaisina kuvaajina ja vaiheiden eteneminen voidaan esittää selkeässä kalenterinäkymässä.

Sovellusintegraatiot yhdistävät monday.comin esimerkiksi Googlen palvelujen (Gmail, Sheets, kalenteri…), viestintäsovellusten (Slack, Zoom, Teams…) tai Salesforcen kaltaisten CRM-sovellusten kanssa.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.