Lomaseurannan pohja monday.comissa

 

Tältä loma-ajan seurannan template näyttää monday.comissa

Lomaseuranta valmis pohja monday.comissa

Käytä templatea

monday.com työkalu

Suunnittele yrityksesi lomat monday.comin avulla

Lomapäivien suunnittelu ja seuranta käy saumattomasti projektinhallintaohjelmisto monday.comin avulla, joka tarjoaa käyttöösi käyttäjäystävällisen ja kustomoitavan  “vacation tracker templaten”.

Ota template testiin sellaisenaan tai kustomoi se helposti teidän tarpeita vastaavaksi!

Aloita tästä

monday.com timeline ja kuppi

Miten monday.comin lomaseuranta toimii?

Lomaseurannan templatessa on valmis osio lomapyynnöille, jolla työntekijä ajoittaa lomatoiveen ajankohdat. Tietosarakkeista näkee heti, kuka anoo lomaa, mille päiville ja montako päivää kokonaisuudessaan henkilö on poissa.

Loma-ajan eteneminen voidaan esittää graafisesti ja pohjaan voidaan käyttäjän toimesta lisätä sarakkeita, joihin voi lisätä muun muassa omia merkintöjä tai muistiinpanoja.

Siirry templateen

Timeline näkymä työvuoroista

Suunnittele loma-ajan seuranta omaan käyttöösi sopivaksi

Joustavuutensa ja kustomointiominaisuuksiensa ansiosta monday.com soveltuu lukemattomille aloille ja organisaatioille lukuisiin erilaisiin tehtäviin ja työn hallinnointiin. Kustomoi tarjolla olevaa valmispohjaa tai suunnittele oma boardi täysin alusta. Voit lisätä lomien seurantaan mm. tulevat pyhäpäivät, luoda automaatioita sähköposteille tai muistuttaa tiimiläisiä siitä, milloin vuosilomat on lyötävä lukkoon.

Käytä pohjaa

Ei enää hukka-aikaa lomaneuvotteluihin

Esimies asemassa työskentelevät henkilöt käyttävät vuosittain paljon hukka-aikaa lomiin liittyviin yhteydenottoihin. monday.comin avulla tässä voidaan säästää huomattavasti aikaa, sillä sen työnhallintaboardeja voidaan käyttää myös yrityksen sisäiseen viestintään.

Lomaseurannan templatessa tulee valmiina osio hyväksytyille lomapyynnöille. Kun työnantaja on hyväksynyt loman, kyseinen tehtävä siirtyy boardilla automaattisesti “hyväksytyt lomat”-ryhmään, josta työntekijä saa ilmoituksen monday.comissa, sähköpostissa tai jossain muussa sadoista monday.comin kanssa integroituvista sovelluksista.

Kokeile itse

Lomaseurannan templaten hyödyt

  • Automaattiset ilmoitukset: Saa ilmoitus, kun lomapyyntö on hyväksytty, hylätty tai jos se odottaa käsittelyä. Mikäli pyynnön käsittely unohtuu tai lykkääntyy jostain syystä, käsittelylle voidaan automatisoida muistutus helposti.
  • Dashboardit: Näe kokonaiskuva koko organisaation lomapäivistä ja niihin liittyvästä kommunikaatiosta.
  • Lomakeintegraatio: Luo kustomoituja lomakkeita tiimin lomapyyntöjä varten.

Lataa template

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.