Läsnäoloseurannan pohja monday.comissa

 

Tältä läsnäoloseurannan template näyttää monday.comissa

Läsnäoloseuranta template

Käytä templatea

monday.com työkalu

monday.com skaalautuu organisaation mukana

monday.comin läsnäoloseurannan sapluunalla voidaan seurata helposti esimerkiksi työntekijöiden, urakoitsijoiden tai oppilaiden läsnäoloa. Onko joku poissa, lomalla tai sairaana? monday.comin avulla voidaan kätevästi ilmoittaa poissaoloista viestillä ja myös kuitata esimiehen tai opettajan toimesta.

Organisaation koolla ei ole väliä, sillä alusta voidaan mitoittaa kaiken kokoisille yhteisöille.

Aloita tästä

monday.com kaktus ja kynät

Läsnäoloseurannan pohjan edut

  • Tarkka, selkeä ja visuaalinen kirjanpito läsnäoloista, josta löytyy helposti tarpeelliset tiedot.
  • Läsnäolotietoja voidaan tarvittaessa viedä ja tuoda esimerkiksi Excelin ja monday.comin välillä.
  • Tarvitaanko läsnäoloista raportti? Onnistuu helposti muutamalla klikkauksella erilaisine kuvaajineen.

Rekisteröidy

Ei enää sekavia Excel-taulukoita

Excel-sheettien käyttö läsnäoloseurantaan on hyvin yleistä työpaikoilla ja oppilaitoksissa, mutta ne ovat suurissa määrissä kiusallisia organisoida. Ison tiedostomäärän pyörittäminen käy nopeasti rasittavaksi ja hitaaksi. monday.comin etu on helppokäyttöisyys. Tiedot ovat aina helposti saatavilla tehokkaan hakutoiminnon ansiosta. Tietoja on myös helppo päivittää, joten tieto pysyy ajantasalla ja on helppoa nähdä, että milloin viimeisin päivitys on tehty ja kuka sen on tehnyt. Tallessa pysyy samalla kätevästi viestintä ja dokumentointi.

Boardeista voidaan tehdä niin suuria tai pieniä, kuin halutaan.  monday.comin visuaalinen käyttöliittymä tarjoaa paljon mahdollisuuksia kustomointiin helpolla drag-and-drop -periaatteella.

Kokeile itse

monday.com mobiilissa ja tietokoneella

Älykkäät filtterit nopeuttavat tiedonhakua

monday.com tarjoaa käyttäjien työskentelyä helpottamaan erilaisia filttereitä, joiden avulla on kätevää etsiä haluttuja tietoja suurenkin datamäärän seasta. Filtteröidyt tiedot voidaan myös helposti kopioida tai siirtää erilliselle boardilleen, joka voidaan vuorostaan konvertoida esim. Excel-tiedostoksi tai raportiksi.

Boardeille voidaan myös lisätä automaatioita, jotka lähettävät vaikkapa poissaolosta suoraan ilmoituksen esimiehen tai opettajan sähköpostiin. monday.com toimii kätevästi mobiilissa, niin ilmoitukset voi heti tarkastaa, vaikka ei näyttöpäätteen edessä olisikaan.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.