Kulujen seurannan pohja monday.comissa

 

Tältä kulujen seurannan template näyttää monday.comissa

Kulujen seuranta template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Toteuta tulojen ja menojen seuranta monday.comissa

monday.com tarjoaa työkalut myös tulojen ja menojen seurantaan. Helppokäyttöisillä ja kustomoitavilla boardeilla voidaan toteuttaa kirjanpito selkeästi ja yritys voi varautua paremmin tulevaisuuden investointeihin.

Aloita tästä

Timeline näkymä työvuoroista

Muokkaa kulujen seurantapohjaa omalle tiimille sopivaksi

monday.comin muokattavan kulujen seurantaan tarkoitetun pohjan avulla pystytään suunnittelemaan ja ylläpitämään budjetointia yrityksen koosta tai toimenkuvasta riippumatta. Siihen on mahdollista lisätä tietopalkkeja kaikille pienillekin asioille, joita toimenkuvassa pitää huomioida tai lisätä budjettiin. Budjetit voidaan tarvittaessa eritellä esimerkiksi osasto- tai tiimikohtaisesti. monday.com on jokaisen yrityksen käsissä työkalu, joka mahdollistaa hyvin organisoidun kulujen seurannan ja tulosten esityksen visuaalisesti.

Rekisteröidy

Kuka tahansa osaa käyttää monday.comia

monday.comin huomattava etu on se, että sen hyödyntäminen kulujen seurannassa ei vaadi juuri mitään tietoteknistä erityisosaamista tai ohjelmointia. Käytännössä siinä tarvitsee vain lisätä tarpeen mukaan valmiille pohjalle kaikki huomioitavat tulot, menot ja muut olennaiset tiedot. Jos yrityksellä on vanhoja kirjanpitoja esimerkiksi Excel-tiedostoina, ne voidaan yleensä ladata helposti suoraan monday.comiin ja konvertoida omaksi kulujenseurantaboardikseen. Nämä edut nopeuttavat kirjanpitoa ja auttavat suoraviivaistamaan toimintaa.

Kokeile itse

Automatisoi esimerkiksi laskujen maksumuistukset

monday.comissa on helppoa luoda myös erilaisia automaattisia muistutuksia, jotka voidaan liittää vaikkapa laskujen maksueräpäiviin niiden ylöskirjaamisen jälkeen. Vastaanota maksumuistus suoraan esimerkiksi sähköpostiin tai muuhun alustan kanssa intergroitavaan viestintäsovellukseen, niin yrityksesi ei enää ikinä maksa mitään myöhässä korkoineen tai unohda muistuttaa asiakasta maksuvelvollisuuksista!

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.