Kokousmuistion pohja monday.comissa

 

Tältä kokousmuistion template näyttää monday.comissa

Kokousmuistion pitäminen template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Ei enää ikinä epäselvää kokouspöytäkirjaa

monday.com-projektinhallintasovellus tarjoaa valmiin pohjan myös kokousmuistion tekemistä varten. Sen avulla voidaan helposti toteuttaa pöytäkirjanpito lokaalisti tai etänä ja siitä voidaan tehdä niin yksityiskohtainen, kuin koetaan tarpeelliseksi.

Aloita tästä

Jokainen kokous vaatii tarkan kirjanpidon

Kaikki työnjohtoa ja henkilöstöä myöten haluavat kokouksien pysyvän raiteillaan, aikataulussa ja ytimekkäänä. Agendasta kuitenkin lipsutaan usein tahattomastikin, joka vaikuttaa työpäivän tehokkuuteen.

Usein kokouksista ei myöskään tunnu jäävän mitään mieleen, sillä sen agenda on saattanut olla sekava, kirjanpito vajaavainen ja osallistujien kannanotot eivät ole välttämättä jääneet mieleen. Kaikki nämä asiat voidaan pitää helposti järjestyksessä monday.comin visuaalisella boardilla.

Rekisteröidy

Mitä kokousmuistion pohja sisältää?

monday.comin kokousmuistion pohja sisältää valmiiksi seuraavat tietokentät

  • Kokouksen nimi / aihe sekä agenda
  • Kellonaika, osallistujat, kysymykset
  • Ideat, muistiinpanot ja dokumentit

Pohja on vapaasti kustomoitava ja siihen voidaan lisätä mitä tahansa monday.comin tarjoamia ominaisuuksia. Tietosarakkeisiin voidaan lisätä esimerkiksi äänestys-kolumni. Osallistujia voidaan lisätä niin paljon, kuin tarve vaatii ja heidät voidaan kutsua boardille sähköpostin kautta.

Kokeile itse

monday.com enterprise

Kokousmuistion pohjan edut

  • Konvertoi muistiot monday.comin ja Excelin välillä kätevästi. Voit siirtää sheetit suoraan uusiksi boardeiksi.
  • Tulosta raportteja esimerkiksi äänestyksistä. monday.com tarjoaa mahdollisuuden tulostaa dataa erilaisiksi kuvaajiksi.
  • Pidä viestintä ja dokumentointi kokouksista aina heti saatavilla ilman, että tarvitsee kahlata tiedostoja läpi koneelta.
  • Kustomoi pohjaa organisaation tarpeisiin sopivaksi vaivatta. Integroi monday.com viestintäsovellusten kanssa ja hoida kokoukset vaivatta mistä vain.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.