Kehittyneen projektinhallinnan pohja monday.comissa

 

Tältä kehittyneen projektinhallinnan template näyttää monday.comissa

Kehittyneen projektinhallinnan template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Testaa kehittynyttä projektinhallintaa ilmaiseksi

monday.comin kehittyneen projektinhallinnan template on nimenomaisesti tarkoitettu laajempien projektien suunnitteluun ja koordinointiin. Projekteja ylläpidetään monday.comin suojatulla pilvipalvelimella, jossa niille luodaan oma boardi tehtävien delegointia, dokumentointia sekä tiimien sisäistä kommunikointia varten.

Kehittyneen projektinhallinnan pohja on kehitetty projekteihin, joihin osallistuu potentiaalisesti useita tiimejä ja osastoja.

Aloita tästä

monday.com kaikilla laitteilla

Hallitse kaikkia projektejasi samanaikaisesti

Seuraa ja hallinnoi useita projekteja läpi niiden jokaisen vaiheen alusta loppuun. Pysy kartalla määräajoista, priorisoi ja delegoi tiimin tehtävät vaivatta ja adaptoidu yllättäviin muutoksiin tehokkaasti. Pystyt tarkkailemaan kaikkien projektien kokonaisnäkymää selkeästi nopealla silmäyksellä ja tekemään organisaatiosi toiminnasta paljon määrätietoisempaa ja kustannustehokkaampaa.

Rekisteröidy

monday.com mobiilissa

Tehosta yrityksen kommunikaatiota ja asiakkuudenhallintaa

Vastaanota kätevästi ja välittömästi tiimin sisäiset viestit, yhteydenottopyynnöt sekä asiakkuudenhallinta ja hallinnoi koko palettia helposti samalla alustalla. Älä tuhlaa aikaa sähköpostitse tapahtuvaan kirjeenvaihtoon ja puheluihin, vaan kommunikoi ja koordinoi siellä, missä itse työkin tapahtuu, eli monday.comissa!

Kokeile itse

Pidä projektiesi budjetit helpommin kurissa

Parempi kommunikaatio ja sujuva työn koordinointi vähentää tuntuvasti hukkaan kuluvaa työaikaa, parantaen projektiesi katteita. Voit myös kirjata ja manageroida budjettiasi monday.comin boardeilla ja tarkkailla suunnitelmien toteutumista erilaisilla visuaalisilla esitystavoilla, jotka voidaan rakentaa haluamistasi luvuista (ajan käyttö, myynti, tuotto, palkanmaksu jne…).

Rekisteröidy

monday.com kaktus ja kynät

Mittaa menestystä visuaalisesti

monday.comin kustomointiominaisuudet mahdollistavat projekteista saatavan datan esittämisen viisuaalisessa dashboardissa. Sen avulla näet helposti ja informatiivisesti, mitä projekteissa kokonaiskuvassa ylipäätään tapahtuu. Näet myös heti, mitkä vaiheet tuottavat ongelmia, jotta tiimi voi reagoida niihin mahdollisimman nopeasti.

Voit tarvittaessa jakaa projektia koskevan datan koko tiimisi kesken, joka auttaa projektin viemistä eteenpäin sujuvammin. Tämä motivoi tiimin kaikkia jäseniä työskentelemään tehokkaammin, koska heillä on selkeä käsitys projektin etenemisestä ja tavoitteista.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.