Jälkituotannon suunnittelun pohja monday.comissa

 

Tältä jälkituotannon suunnitelman template näyttää monday.comissa

Jälkituotannon suunnittelu template

Käytä templatea

monday.com työkalu

monday.com jälkituotannon suunnitteluun

monday.com on kaikilla laitteilla toimiva projektinhallintasovellus, jolla tuotantotiimit voivat helposti koordinoida keskenään tuotannon vaiheita.

Selkeä, visuaalinen ja monitoiminen monday.com soveltuu loistavasti kaikkien audiovisuaalisten projektien ohjaamiseen.

Aloita tästä

Tämän templaten edut

  • Excel-integraatio. Kaikki vanhat ja uudet Excel-taulukot voidaan siirtää suoraan monday.coiin uusiksi projektiboardeiksi.
  • Kustomoitavuus. Pohjaa voidaan muokata vaivatta kaikkiin erilaisiin produktioihin sopiviksi.
  • Eri näkymät. Tiimin toimintavasta riippuen boardeja voidaan ohjata esimerkiksi aikajanana, kalenterina, kanban-tauluna jne.
  • Datan jako. Kaikki dokumentit ja tiedostot voidaan jakaa boardeilla asianomaisten tiimien kesken, josta ne ovat aina saatavilla tarvittaessa

Rekisteröidy

monday.com timeline ja kuppi

Mitä tämä template sisältää?

Jälkituotannon suunnitelmapohjaan voidaan helposti ryhmitellä priorisoitavat tehtävät ryhmittäin, jotka voidaan taas jakaa omiin vaiheisiinsa, kuten esimerkiksi:

  • Audion tuotanto
  • Audion miksaus
  • Väritys
  • Leikkaus

Templatessa on oletuksena valmiina näitä vaiheita, jotka voidaan muokata ja tarpeen mukaan laajentaa omaan projektiin sopivaksi. Pohjasta ilmenee myös visuaalisesti tehtävän eteneminen, päivämääreet ja aikajana.

Kokeile itse

Timeline näkymä työvuoroista

Koordinoi jälkituotantoa useissa näkymissä

monday.comin käyttöliittymä on visuaalinen boardi, jossa uusia ominaisuuksia voidaan lisätä drag’n’droppina ja boardit voidaan konvertoida erilaisiin näkymiin, joita ovat esimerkiksi kalenteri, Kanban-taulu ja muut kuvaajat.

Tuotantotiimit voivat personoida tehtäväboardinsa omaan käyttöönsä sopiviksi, jotka tuntuvat parhaalta tavalta koordinoida työnkulkua. Tehtävien delegointi, dokumentointi ja viestintä onnistuvat vaivattomasti samalla alustalla.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.