Digitaalisen markkinoinnin suunnitelman pohja monday.comissa

 

Tältä digitaalisen markkinointisuunnitelman template näyttää monday.comissa

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu ja hallinta template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Suunnittele digimarkkinointikampanjat selkeämmin

Onnistunut digimarkkinointi vaatii huolellista suunnittelua ja työnkulun seurantaa. monday.comin valmiin pohjan avulla avulla pääset heti alkuun. monday.com Work Os on projektinhallintaohjelmisto jossa projektien ja suunnitelmien hallinta on visuaalista ja helppoa. Totetuta myös näppärä markkinoinnin vuosikello monday.comin avulla.

Valmiiden pohjien avulla aloitat nopeasti uuden projektin ja suunnittelet sekä organisoit suoritettavat tehtävät.

Aloita tästä

monday.com kaktus ja kynät

Suunnittele ja toteuta samalla työkalulla

monday.com Work Os mahdollistaa digimarkkinointikampanjoiden suunnittelun ja seurannan alusta loppuun. Voit ladata ja tallentaa tiedostot, kuvat, ideat ja jakaa niitä tiimin jäsenille, suunnitella kampanjoiden kestot kalentereihin, valvoa budjetointia sekä automatisoida rutiinitehtävät.

Projektin vetäjät ja yritysjohto kiittävät myös selkeistä mittaristoista, joista voitte tarkastelella suunnitelman toteutumista ja tehokkuuta ymmärettävässä muodossa dashboard-mittaristojen avulla.

Rekisteröidy

monday.com mobiilissa

monday.com on sisäisen viestinnän ykkönsratkaisu

monday.comin periaatteena on tarjota organisaatioille avoin ja selkeä työskentelyalusta. Tämän mahdollistaakseen, sen täytyy toimia myös täydellisesti kommunikointialustanana tiimien sisäiseen viestinnässä. Vähentää tarvetta sähköposteille ja muiden viestintäsovelluksien käytölle ja dokumentoi keskustelut selkeämmin ja turvallisemmin – mikä parasta, samaan paikkaan missä työ tapahtuu.

monday.comissa voit kommunikoida myös asiakkaiden kanssa ja voitte muokata interaktiivisesti markkinointisuunnitelmaa ja keskustella jokaisesta vaiheesta erikseen, ilman että keskustelu lähtee rönsyilemään turhan useaan aiheeseen, jolloin hyvin usein fokus pääsee katoamaan ja tärkeitäkin muutosksia pääsee unohtumaan.

Kokeile itse

Timeline näkymä työvuoroista

Kampanjoiden koordinointi on helppoa myös työmäärän kasvaessa

monday.comin projektinhallintaboardeja voidaan kustomoida helposti omaan käyttöön sopivammaksi ja niitä voidaan helposti myös monipuolistaa sitä mukaa, kun markkinointiprojektien koko kasvaa tai määrä lisääntyy. Valmiissa templatessa voi eritellä helposti esimerkiksi eri kampanjointialustat, kuten sosiaalinen media, Google, Mailchimp, Youtube ja niin edelleen.

Jos haluat jaotella kampanjoitasi pienempiin ryhmiin vaikkapa kohdeyleisön tai asuinalueen perusteella, niin tällaisetkin lisäykset onnistuvat parilla hiirenklikkauksella sitä mukaa, kun kampanjoita kohdistetaan tehokkaammin mitattavan datan avulla.

Kun teille täydellinen pohja on kustomoitu, voitte tallentaa sen omaksi templateksi.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.