Bugiseurannan pohja monday.comissa

 

Tältä bugiseurannan template näyttää monday.comissa

Bugiseuranta template

Käytä templatea

monday.com työkalu

Ei pelkkä luettelo, mutta myös visuaalinen alusta

Dokumentoi kaikki bugit samalla alustalla ja visualisoi kokonaisuus. monday.comin avulla on helppoa siirtyä perusnäkymästä esimerkiksi visuaaliseen Kanban-näkymään tai aikajanaan ja nähdä työn reaaliaikaisen tilan.

Tiimien on helppoa kommunikoida keskenään monday.com hallintaboardeilla, joka tekee työskentelystä läpinäkyvää, parantaa työtyytyväisyyttä ja säästää huomattavasti resursseja.

Aloita tästä

Bugien seurantapohjan hyödyt

Bugien dokumentointi voidaan toteuttaa esimerkiksi taulukkolaskentaohjelmassa, mutta jatkuvasti kasvavat Excel-tiedostot tulevat pitkällä tähtäimellä työläiksi. Jatkuvassa ohjelmoinnin bugiseurannassa on tärkeää, että data on helposti käsiteltävänä yhdellä alustalla ja että niiden eliminointityö tapahtuu koordinoidusti, jotta tiimin jäsenet eivät hukkaa aikaa samojen tehtävien parissa.

monday.comin template skaalautuu kaikkiin tarpeisiin, pysyen silti helppolukuisena ja jokainen ohjelmoija voi personoida sitä tarpeitaan vastaavaksi.

Rekisteröidy

monday.com mobiilissa ja koneella vihreä

Mitä bugiseurannan pohja sisältää?

monday.comin bugiseurannan templatessa pohjassa on valmiina erilliset ryhmät uusille, työn alla oleville sekä korjatuille bugeille. Pohjaan voi myös määrittää tehtäväkohtaisesti seuraavat asiat:

  • Bugin ilmoittaja
  • Lähde
  • Status
  • Vaikutus asiakkaisiin
  • Bugista vastuussa oleva henkilö
  • Päivämäärä

Kun bugista vastuussa oleva koodari on vastaanottanut tai kirjannut tarpeelliset tiedot, hän voi alkaa työstämään ratkaisua ja työn etenemistä on mahdollista seurata reaaliaikaisesti.

Kokeile itse

monday.com enterprise

Hyödynnä automaatioita työn suoraviivaistamiseksi

monday.comin hallintaboardeihin voidaan liittää automaatioita, joiden avulla ilmoitetut bugit voidaan delegoida suoraan oikealle henkilölle. Ilmoitukset voidaan ohjata suoraan esimerkiksi sähköpostiin.

Templatesta on myös helppoa tarkistaa tiimiläisten työn kuormitus, jonka ansiosta nähdään, mihin resurssit riittävät ja mikä työn osa-alue kaipaa enemmän huomiota.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.