monday.comin template blogin suunnitteluun, ylläpitoon ja tehtävien ulkoistamiseen sekä delegointiin

 

Tältä template näyttää monday.comissa

Blogin suunnittelu, ylläpito, ulkoistus ja tehtävien delegointi template

Käytä templatea

monday.com työkalu

monday.com auttaa sisällöntuotannossa ja sen suunnittelussa

monday.com Work Os on projektinhallintasovellus, joka mahdollistaa ratkaisut lukemattomiin projektinhallintaa ja dokumentointa vaativiin haasteisiin.

Se tarjoaa valmiin templaten myös blogin suunnitteluun, sisällöntuotantoon ja muuhun työhön, jota blogin ylläpidossa vaaditaan.

Aloita tästä

Timeline näkymä työvuoroista

monday.comin blogin suunnittelun pohjan edut

  • Tee pitkän tähtäimen suunnitelmia: monday.comin kalenteriominaisuuksien avulla suunnittelet sisältöaikataulusi vaikka kuukausiksi eteenpäin.
  • Koordinoi blogin ylläpitoa tiimissä: Tuotatteko isompaa blogisivustoa useamman hengen tiimillä? Kutsu sähköpostilla koko tiimisi monday.comiin, jossa voitte keskustella järjestelmällisesti ja delegoida tehtäviä helposti sekä yrityksen sisäisesti, kuin myös ulkoistaa tehtäviä esimerkiksi freelancereille.
  • Pidä kaikki materiaali aina saatavillasi: monday.comin boardit ovat käytettävissä sekä tietokoneella, että mobiilisissa. Pystyt tarkastelemaan tietoja, kommentoimaan tehtäviä sekä lataamaan tiedostoja ja dokumentteja milloin ja mistä tahansa.

Rekisteröidy

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Kun blogi alkaa ottaa tuulta alleen, sen tulevaisuuden suunnitteluun on hyvä käyttää aikaa samoin, kuin vaikkapa podcastin kohdalla. Menestyvät blogit ovat johdonmukaisia ja säännölllisiä, jotta ne pitävät lukijat aktiivisena ja saavat heidät palaamaan takaisin.

Tämä pätee varsinkin, jos blogisivustoa pyörittää useamman ihmisen tiimi, jossa jäsenillä on eri roolit: jotkut tuottavat sisältöä julkaisuihin, joku muu hoitaa hakukoneoptimoinnin, kun taas jotkut vastaavat yhteistyökontakteista, kirjanpidosta ja niin edelleen.

Jos tuotat ihan vain yhdenkin hengen blogia, keskeneräiset blogitekstit, ideat, yhteistyöt, kirjanpidot ja suunnitelmat on kätevää organisoida monday.comissa.

Kokeile itse

monday.com kaikilla laitteilla

Laaja kustomoitavuus ja kommunikointi samassa paketissa

monday.comin templatet on kehitetty helpottamaan työarkea ja selkeyttämään projektinhallintaa. monday.com Work Os:n käyttöliittymä on vapaasti kustomoitavissa, joten voit helposti muokata boardeja käyttöönne sopivaksi tai luoda kokonaan omasi.

Kuka tahansa oppii monday.comin käytön pienellä vaivalla ja luo itsensä näköisen boardin (joko templaten pohjalta tai alusta alkaen), josta kaikki materiaalit löytyvät hetkessä. Boardeja voi käyttää myös kommunikointiin, eli et välttämättä tarvitse erillisiä sovelluksia blogiin liittyvään yhteydenpitoon.

monday.com on yhteensopiva myös muiden sovellusten kanssa. Voit integroida sisällön julkaisuaikataulusi esimerkiksi Google-kalenterin kanssa, ohjata Gmailin tai Outlookin mailit suoraan boardeillesi sekä integroida sen Slackin, MS Teamsin, Zoomin sekä satojen muiden sovellusten kanssa.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.