monday.com työkalu

monday.com skaalautuu myös jättiorganisaatioille

Sillä ei ole merkitystä, miten suurten tiimien kanssa työskentelet, sillä monday.comissa on olemassa valmiina projektinhallintatemplateja eri tarkoituksiin, jotka auttavat tiimejä organisoitumaan heti. Tarvittaessa jokainen tiimin jäsen voi jopa personoida työskentelytilansa mieleisekseen.

Katso kaikki templatet

monday.com mobiilissa ja koneella vihreä

Viestintä pääsee uusiin ulottuvuuksiin

monday.comissa on olemassa valmiina erilaisia templateja. Nämä innovatiiviset templatet auttavat liikkeelle lähdössä, sillä valmiiksi suunnitellun pohjan avulla on mahdollista aloittaa työt pienillä muokkauksilla lähes heti. Koska suunnitteluvaihe on hoidettu jo valmiiksi, työt voi aloittaa heti templaten latauksen jälkeen. Suurissa yrityksissä on tärkeää, että organisaation sisäinen viestintä on suunniteltu huolellisesti.

monday.com kaktus ja kynät

Yrityksen tulee tiedottaa tiimeille, kuinka viestintä tapahtuu ja mitä kultakin työntekijältä vaaditaan. monday.comin Sisäinen viestintä -template auttaa suunnittelemaan viestintää sekä määrittämään tehtäviä niistä vastuussa oleville henkilöille. Viestinnän suunnittelu korostuu, mitä suurempi yritys on kyseessä. Työntekijöiden on oltava tietoisia yrityksen viestinnästä jo työuran ensimmäisestä päivästä saakka. Olennaista on tietää, missä ja kuinka viestitään.

Katso kaikki templatet

monday.com kaikilla laitteilla

Kehittynyt projektinhallinta-template auttaa pitkissä ja monimutkaisissa projekteissa

monday.comin Kehittynyt projektinhallinta -template on suurten yritysten onni ja apu. Suurissa yrityksissä on enemmän pitkiä ja monimutkaisia projekteja. Aikaavievät projektit saattavat kestää jopa vuosia. Monta kertaa pitkien projektien edetessä tilanteet ja tekijät muuttuvat, suunnitelmat vaihtuvat ja alkuperäiseen suunnitelmaan on tehtävä muutoksia.

On tärkeää, että suurella yrityksellä on apunaan kehittynyt projektinhallinta-template. Tämän monipuolisen pohjan ansiosta suunnitelmaa on mahdollista muuttaa ketterästi ja joustavasti. Valmiiseen templateen voidaan myös tuoda uudet projekti-ideat.

monday.com mobiilissa ja tietokoneella

Organisoi tiimit samaan työtilaan

monday.comissa on mahdollista luoda erilaisia työtiloja. Työtilat voi jakaa tiimeittäin niin, että yhdessä työtilassa on yhden tiimin työnkulku. Suurissa yrityksissä erilaisia työtiloja voi olla useita, sillä tiimejäkin on enemmän kuin pienissä yrityksissä. Yhteen työtilaan voi tehdä laajoja prosesseja sekä suunnitella tarkasti, mitä tapahtuu minäkin ajanjaksona. Työtilaan luodaan erilaisia boardeja.

monday.com mobiilissa

Boardi on paikka, jossa hallinnoidaan kutakin työnkulkua. Se on kuin virtuaalinen valkotaulu, johon tehtävät tallennetaan. Olipa boardisi keskittynyt tehtävien, projektien tai asiakkuuksienhallintaan, on siitä mahdollista tehdä kattava ja monipuolinen. Suunnitelmallisuus ja ylipäätään tehtävien kirjaus on järkevää, sillä suunnitelman avulla ideat pääsevät varmasti käytäntöön.

Ratkaisut suuryrityksille

monday.com timeline ja kissa

Sähköpostitse tapahtuva yhteydenpito voi jäädä unholaan

monday.comin avulla yrityksen sisäisestä sähköpostiviestien lähettämisestä voidaan luopua kokonaan. monday.comissa on mahdollista keskustella siellä, missä itse työkin tapahtuu. Jokaisen sarakkeen, eli itemin kohdalla on olemassa puhekupla-painike. Tätä painamalla pääsee osioon, jossa voi tägätä kollegoita, keskustella ja kysyä neuvoa, luoda to-do -listoja ja liittää tiedostoja. Kun kaikki tehtävään liittyvä on samassa paikassa, aikaa ei mene ohjeiden tai tiedostojen etsimiseen sähköpostien seasta.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.