monday.com työkalu

monday.com on sovelluskehittäjien mukautumiskykyinen apuri

monday.com on ohjelmisto, jolla voi hallita erilaisia projekteja, tehtäviä, asiakkuuksia sekä tehdä eri tyyppisiä suunnitelmia. Sovelluskehitystiimissä monday.com on hyödyllinen esimerkiksi iteraatioiden suunnittelussa, bugien- ja backlogien listauksessa sekä tuotteen etenemissuunnitelman listauksessa.

Ratkaisut devaajille

monday.com mobiilissa ja koneella vihreä

Kaikki työskentelevät samassa tilassa

monday.comin idea on tehostaa tiimityöskentelyä sekä ylipäätään läpinäkyvyyttä. Jokainen tiimissä oleva tietää, mitä ympärillä tapahtuu sekä kuinka kiireellisiä kunkin työtehtävät ovat. Sovelluskehitystiimi usein työskentelee yhdessä monien tiimien kanssa.

Onkin luontevaa ja helpottavaa, että sovelluskehitystiimi pystyy työskentelemään saumattomasti ja jouhevasti samalla alustalla muiden kanssa. Kommunikointiin ja tiedostojen siirtoon ei välttämättä edes tarvita erillistä ohjelmistoa, sillä monday.comissa pystyt melko lailla tekemään kaiken tarvitsemasi.

Rekisteröidy

monday.com kaktus ja kynät

Julkaise parempia tuotteita nopeammin

Sovelluskehitystiimissä tieto liikkuu koko ajan paikasta toiseen ja tilanteet elävät. Tehtävien määrittely tiimiläisille on kätevä tapa, sillä tehtävästä vastuussa oleva henkilö saa tiedon uudesta tehtävästä välittömästi. monday.comilla voit myös luoda eri tyyppisiä työnkulkuja. Monipuolisen ohjelmiston avulla on mahdollista nopeuttaa nykyistä tuotekehitysprosessia kuitenkaan laatuun vaikuttamatta.

monday.com kaikilla laitteilla

Yksi työtila tuotekehitystiimille

monday.comissa jokainen tiimi pystyy työskentelemään yhdessä työtilassa, jolloin kommunikointi on helppoa ja vaivatonta (workspace). Sovelluskehitystiimit käyttävät usein työskentelymetodeinaan ketteriä menetelmiä. Yleisiä ketterän projektinhallinnan menetelmiä ovat Scrum ja Kanban.

Scrumin pääpiirteisiin kuuluvat määrämittaiset kehitysjaksot, joita kutsutaan sprinteiksi. Sprintit ovat eräänlaisia miniprojekteja, joiden aikana päätetään suorittaa tietyt ennalta määrätyt tehtävät. monday.comissa scrum metodia pääsee hyödyntämään helposti, sillä metodin vaatima joustavuus tapahtuu jo luonnostaan monday.comissa.

Suunnittele tulevat sprintit ja ole valmis tuleviin muutoksiin koko prosessin ajan. Tehtäville on helppoa määrittää omistajia, tarinapisteitä sekä jakaa tiedostoja sekä päivityksiä reaaliajassa asiaankuuluvien tiimin jäsenten kanssa. Lue lisää Scrum-menetelmästä Scrum – Ketterät menetelmät projektin­hallinnassa -artikkelista.

Katso kaikki templatet

monday.com mobiilissa ja tietokoneella

Tarkat kapasiteetin ennusteet

Tiimin työkuormituksen näkeminen yhdellä silmäyksellä on tärkeää. monday.comissa tiimiläisten ajankäyttö- ja työkuormituksen näkeminen on tehty helpoksi ja visuaaliseksi. Tiimin työtaakkaa on mahdollista tarkastella esimerkiksi workload- ja aikajana-näkymissä.

monday.com mobiilissa

Kun tieto kulkee, asiakkaat ovat tyytyväisiä

Usein asiakkaan tyytymättömyys johtuu kommunikaation puutteesta. Kun asiakas ei saa tarvitsemaansa tietoa tai että hän joutuu odottamaan luvattua tietoa, laskee se asiakastyytyväisyyttä. monday.comilla on mahdollista luoda erilaisia automaatioita. Ilmoita automaation avulla asiakkaalle, kun vikoja korjataan.

Automaattisten ilmoitusten myötä asiakkaat ovat ajan tasalla koko ajan ja samalla asiakastyytyväisyys paranee. monday.comissa on myöskin mahdollista työskennellä yhdessä asiakkaan kanssa samassa tilassa. Kun tieto ja asiaankuuluvat tiedostot ovat samassa paikassa, yhteydenpito on nopeaa ja aikaa ei mene ylimääräiseen.

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.