monday.com työkalu

Sopiva kaikille aloille

Joustavuutensa ansiosta monday.comia voivat käyttää tiimit ja organisaatiot alasta riippumatta. Kun ohjelmistoa ei ole sidottu mihinkään tiettyyn alaan, se antaa käyttäjälleen vapauden valita siitä juuri ne osa-alueet, jotka haluaa sinne lisätä.

Markkinoinnin ratkaisut

monday.com mobiilissa ja koneella vihreä

Myyntiprosessi-template on monipuolinen ja älykäs

monday.comin myyntiprosessi-templaten avulla myyntitiimi näkee välittömästi, mitä heidän myyntiputkessaan on tällä hetkellä ja mitä on tulossa tulevaisuudessa. Myyntiprosessi-template on myyjän tärkein työkalu, sillä siitä näkee, onko asiakkaaseen oltu yhteydessä ja milloin, mitä hänen kanssaan on keskusteltu sekä missä vaiheessa myyntiprosessia ollaan menossa.

Katso kaikki templatet

monday.com kaktus ja kynät

Lisäksi samaan näkymään saa asetettua arvioidun kaupan lukkoonlyömispäivän, missä kohtaa prosessia ollaan menossa, mikä on tärkeysaste, kaupan koko ja arvioitu todennäköisyys siihen, että saadaanko kauppa maaliin saakka. Lisäksi sales pipeline-templatesta löytyy omat sarakkeet asiakkaan yhteystiedoille.

Timeline näkymä työvuoroista

Myyjän työkalut saman katon alla

Myyjä tarvitsee yhden työkalun, jossa hallinnoida koko myyntiputkea alusta loppuun saakka. Monday.comissa tämä onnistuu ja pystyt määrittelemään kuka on vastuussa ja mistä sekä sen, mitä tapahtuu seuraavaksi. monday.comissa on mahdollista kommunikoida asiakkaiden ja kollegoiden kanssa suoraan ohjelmiston sisällä. Voit tägätä ihmisiä, kokonaisia tiimejä tai lähettää sähköpostiviestin suoraan monday.comista. Kun kirjeenvaihto on yhdessä paikassa, koko tiimi on tietoinen mitä tapahtuu.

Rekisteröidy

Unohda muistilaput ja keskity olennaiseen

Asiakkaan kanssa käytyjä keskusteluja ei tarvitse enää kirjoittaa erillisille muistilapuille tai luottaa omaan muistiinsa. monday.comissa voit kirjoittaa muistiinpanot ja sovitut asiat asiakaskohtaisesti. Ajankohtaisten muistiinpanojen myötä pääset palaamaan menneisiin tapahtumiin.

Automaatio tekee asioita puolestasi

monday.comin automaatiot ovat helpottamassa jokapäiväisiä tapahtumia. Aseta muistutukset ilmoittamaan deadlinesta tai sovitusta tapaamisesta, näin olet aina tilanteen tasalla tapahtumista. Laita automaatio muistuttamaan myyntitavoitteen rikkoutumisesta tai tulevista myyntiin liittyvistä tapahtumista. Näin saat tiedon silloin, kun se on ajankohtaista. Myös monet arkiset asiat voi automatisoida, jolloin tehokasta työaikaa vapautuu käytettäväksi muihin tärkeämpiin asioihin.

Ratkaisut markkinointiin

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.