monday.com työkalu

Valmiit templatet nopeuttavat toteutusta

Markkinoinnin suunnittelun ei tarvitse enää olla kankeaa ja monimutkaista. monday.com on lisännyt valikoimaansa markkinointitiimille valmiiksi suunniteltuja templateja.

Katso kaikki templatet

monday.com kaikilla laitteilla

Hyödynnä markkinoinnin vuosikelloa kampanjoiden suunnittelussa

Markkinoinnin vuosikello-template auttaa suunnittelemaan tärkeimmät tavoitteet jokaiselle kuukaudelle, sekä toimenpiteet niille markkinointikanaville, joiden avulla tavoitteet halutaan saavuttaa.

Rekisteröidy

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu ja hallinta käy käden käänteessä

Aina kaikki ei mene täysin käsikirjoituksen mukaan, joten tärkeää on myös se, että suunnitelmaa pystyy muokkaamaan matkan varrella ketterästi ja helposti. Oli suunnitelma mikä hyvänsä, pääset toteuttamaan sen monday.comin avulla. Digitaalisen markkinoinnin suunnitelma-template tarjoaa paikan suunnitelmissa oleville kampanjoille, tuleville kampanjoille sekä tehdyille kampanjoille. Tähän templateen on valmiiksi asetettu kampanjan vastuuhenkilö, tila, alusta, tilin nimi, muistiinpanot, aikajana, budjetti, yleisö, julkaisukanava sekä paikka tiedostoille.

Sisältökalenterin ansiosta kaikki ovat perillä, mitä missäkin tapahtuu

Sisältökalenterin avulla jokainen markkinointitiimin jäsen tietää, mitä tulee tapahtumaan ja missä kanavassa. Visuaalisesti toteutettu sisältökalenteri on oiva paikka kirjata mieleen tulleet ideat. Hyväksytyille ja tuleville ideoille on oma paikkansa ja samalla jokainen kirjattu tehtävä saa tekijän. Samalla tulee täytettyä muut, prosessin kannalta tärkeät asiat: missä vaiheessa tehtävä on, mikä on julkaisupäivämäärä, kanava, kohderyhmä sekä budjetti.

Markkinoinnin ratkaisut

Yrityksen työkalut ja kolutukset

Kaikki tarpeelliset luvut yhdessä ja samassa näkymässä

Kokonaiskuvan saaminen kaikista meneillään olevista markkinointitapahtumista on tärkeää. High Level Marketing Plan & Budget-templaten avulla saa näppärästi kokonaiskuvan siitä, mitä markkinointitiimissä tapahtuu ja kuinka tavoitteet on saavutettu. monday.comissa työskennellessä ei tarvitse enää luottaa mutu-tuntumaan, sillä tiedot ovat aina ajantasalla. Integraatioiden ja boardien yhdistämisen avulla tietoja on myöskin helppo päivittää reaaliaikaisesti oikeisiin paikkoihin.

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.