monday.com työkalu

Yhteinen alusta kenttätyösketelyn koordinointiin

monday.comin ketterä ohjelmisto auttaa kommunikoinnissa tiimin kesken ja määrittelemään tehtäviä missä tahansa. Ohjelmisto toimii niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneella, joten kentällä käyttö onnistuu, kunhan internet löytyy.

Ratkaisut kentälle

monday.com mobiilissa ja koneella vihreä

Kenttätyössä olevilla on oltava yhteykset kunnossa

Viime vuosien aikana etätyöskentely on yleistynyt. Ennen etätyön yleistymistä on ollut paljon työntekijöitä, jotka työskentelevät normaalistikin toimiston ulkopuolella. Nämä työntekijät ovat kenttätyössä olevia työntekijöitä. Tämäntyyppistä työtä tehdään hyvin erilaisilla aloilla.

monday.com kaktus ja kynät

Kenttätyössä olevia työntekijöitä ovat muun muassa pelastustoimen työntekijät; palomiehet, ensihoitajat, poliisit sekä rajatyöntekijät ja yksityisellä sektorilla esimerkiksi talonmiehet, monet myyntimiehet käyvät asiakaskäynneillä ja myös projektipäälliköt joskus käyvät asiakastapaamisissa.

Kenttätyötä tehdään monessa eri paikassa ja varsin erilaisissa olosuhteissa. Yksi perusasia kuitenkin aina pätee ja kenttätyössä olevalla työntekijällä on oltava yhteydet kunnossa kaikkiin tiimiläisiin sijainnista riippumatta.

Rekisteröidy

monday.com kaikilla laitteilla

Kenttätyössä tehokas tiimityöskentely korostuu

Kenttätyössä ollaan sanansa mukaisesti kentällä, kaukana muista organisaation työntekijöistä. Etäisyyden vuoksi tiimityöskentelyn ja kommunikoinnin merkitys vahvistuu, sillä tiimiläiset eivät ole enää fyysisesti lähettyvillä. monday.comin perusperiaate on tehostaa tiimityöskentelyä ja helpottaa sisäistä kommunikointia.

Useilla organisaatioilla on käytössä monia ohjelmistoja, joita käytetään samanaikaisesti. On hyvin mahdollista, että monet näistä voisi korvata monday.comilla. Sovelluksen taika piilee sen muokattavuudessa. Ohjelmistolla on mahdollista rakentaa juuri sellainen näkymä kuin itse haluaa ja kommunikointi hoituu myös kätevästi.

monday.com mobiilissa ja tietokoneella

Kollegoiden yhteystiedot on oltava aina käden ulottuvilla

monday.comissa on olemassa erilaisia templateja. Niiden ideana on helpottaa työn suunnittelua ja aloitusta, sillä huolella mietityt, valmiit templatet ovat heti käyttövalmiita. Kenttätyössä olevalle työntekijälle on tärkeää, että hänellä on kaikkien organisaatiossa olevien yhteystiedot helposti saatavilla. Kentällä kun monesti sattuu ja tapahtuu, joten on äärimmäisen tärkeää, että muuhun henkilökuntaan saa yhteyden helposti ja nopeasti. monday.comissa on mahdollista viestiä suoraan kollegalle.

monday.com mobiilissa

Kun tieto kulkee, asiakkaat ovat tyytyväisiä

Ohjelmistoon on hyödyllistä laittaa myös erillinen boardi työntekijöiden yhteystiedoille. Kun kaikki yhteystiedot on samassa paikassa, yhteystietojen etsintä on helppoa ja kommunikointi tapahtuu nopeasti. Pääset tutustumaan työntekijöiden yhteystiedot-templateen tästä linkistä.

Työntekijöiden yhteystiedot templateen on helppo lisätä tai muokata laitettuja yhteystietoja. Templatessa on valmiina paikka työntekijän nimelle, esihenkilölle, osastolle, syntymäpäivälle, työhöntulopäivälle, sähköpostiosoitteelle, puhelinnumerolle ja paikkakunnalle.

Katso kaikki templatet

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.