Webinaari: HR - Ketterä henkilöstöhallinto monday.comissa

 

Katso webinaari ja ymmärrät paremmin, miten monday.com toimii HR-tiimeille!

Ota monday.com käyttöön

HR henkilöstöhallinto

Hallinnoi työhakemuksia helposti

monday.comilla hallinnoit saapuneita työhakemuksia näppärästi.

Kerää hakemukset automaattisesti useilta verkkosivustoilta tai sähköpostista suoraan monday.comiin.

Näin rekrytoija saa haltuunsa listan, johon on määritelty työnhakijan nimi, kuka on vastuussa oleva rekrytoija, mihin positioon hakija haki, onko hakija CV:n puolesta sopiva hakija sekä tieto siitä, eteneekö hakija työhaastatteluun.

Automatisoi vastausviestit lähtemään määräajoin tai trikkeröimällä ne statuksen mukaan. Säästä työaikaa samalla helpottaen ja selkeyttäen työskentelyä.

Työhakemusten hallinnoilla saa selkeän visuaalisen näkemyksen kaikista rekrytoinneista ja näkee, mihin kukin hakija asettuu. monday.comista löydät kymmenen valmista henkilöstöhallinnon tarpeisiin kehitettyä pohjaa, jotka ovat tietysti myös täysin räätälöitävissä organisaationne tarpeisiin. Katso kaikki valmiit HR-templatet.

monday.com mobiilissa ja koneella vihreä

Tallenna työhakemukset verkkosivustolta suoraan monday.comiin

monday.comin formin eli kyselylomakkeen ansiosta saa helposti kerättyä tietoa hakijoista. Luo työhakemuksille oma boardi ja siihen liittyen kyselylomake haluamillasi kysymyksillä. Formin saa upotettua omille nettisivuille ja kun työnhakija vastaa kysyttyihin kysymyksiin, vastaukset tulevat monday.comiin. Kun kaikkien työnhakijoiden vastaukset ovat nähtävillä yhdellä ja samalla sivulla, hakemusten läpikäynti on helppoa.

Integraatioiden avulla työhakemukset voidaan tuoda automaattisesti monday.comiin myös muista rekrytointijärjestelmistä ja ulkopuolisilta verkkosivustoilta.

monday.com WorkOS

Mittaa työntekijöiden ajanhallintaa

monday.comin avulla on mahdollista seurata tehokkaasti, mihin työntekijän työaika on mennyt. Kuinka paljon aikaa on mennyt tiettyihin, yksittäisiin työtehtäviin tai projekteihin. monday.comissa on myös ajanseurantaominaisuus “Time tracking”. Tämän laskurin avulla voi mitata tarkasti, mihin kunkin työntekijän aika on mennyt.

monday.comin avulla näet myös helposti työntekijöiden läsnäolon, lomat sekä hallinnoit resursseja.

monday.com työkalu

monday.com helpottaa henkilöstö­hallinnon arkea

monday.com käyttöönotto on erittäin helppoa kaikille organisaatioille ja yrityksille. Sen selkeä, mutta moneen kykenevä käyttöliittymä on nopea perehdyttää kaikille työntekijöille.

Henkilöstöhallinnon valmispohjat saadaan käyttöön hiirenklikkauksella. Kun työyhteisö tuodaan yhteiselle foorumille, HR:n on paljon helpompaa olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

Aloita tästä

monday.com kaikilla laitteilla

Mittaa työntekijöiden suorituksia

Ohjelmistona monday.com on todella visuaalinen. Voit valita eri sarakkeet eri värisiksi ja asetettuja värejä on mahdollista muuttaa helposti. Pystyt näkemään asettamasi asiat esimerkiksi erilaisina kaavioina. Visuaalisia kaavioita voi käyttää moneen eri käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi kaavionäkymää voi käyttää saadakseen yleiskuvan työntekijöiden suorituksista sekä asetetuista tavoitteita. Samalla palautteen anto suoraan työtehtävään on helppoa, sillä kirjattu tieto pysyy loogisesti siellä, missä itse työkin tapahtuu.

Projektinhallintamenetelmien standardointi

Rekrytointi- ja perehdytystemplate laittaa kandidaatit järjestykseen

monday.comissa on valmiina erilaisia pohjia, templateja. Nämä templatet ovat käteviä, sillä ne ovat huolellisesti mietittyjä ja suunniteltuja. Templaten latauksen jälkeen pohjaan pääsee täyttämään tiedot ja aloittamaan työt tehokkaasti. monday.comin rekrytointi ja perehdytys template kokonaisuus on kaikessa yksinkertaisuudessaankin monipuolinen. Pohjassa on valmiina kolme erilaista boardia: rekrytointiputki, uuden työntekijän perehdytys ja kaikkien työntekijöiden lista.

Rekrytointiputki-templatessa on ryhmät uusille hakijoille, rekrytointiprosessissa oleville sekä prosessissa karsiutuneille ja palkatuille työntekijöille. Uuden työntekijän perehdytys-boardissa on suunniteltu vaihe vaiheelta, mitä toimenpiteitä uuden työntekijän tulo vaatii työnantajalta. Työntekijöiden lista-boardista löytyy ryhmät nykyisille työntekijöille sekä lopettaneille työntekijöille. Pohjaan on mahdollista täyttää työn kuvaus, osasto, esihenkilö, aloituspäivämäärä, puhelinnumero, työn lopetuspäivämäärä sekä työn kesto kuukausina.

Kaikki templatet ovat tämän lisäksi täysin muokattavissa organisaation tarpeita vastaaviksi ilman koodausta tai erityisosaamista.

Katso HR templatet

OKR Dashboard

Muuta kirjaamasi data visuaaliseksi mittaristoksi

monday.comilla on mahdollista muuttaa kirjaamasi data visuaaliseen muotoon. Kaaviot, diagrammit ja luvut voi viedä dashboardiin, visuaaliseen mittaristonäkymään. Siellä näkymän voi rakentaa mieleisekseen visuaalisesti ja joustavasti. Luo monipuolinen raportointinäkymä yhdistellen tietoa eri boardeista.

Visuaalisen näkymän ansiosta on helppo huomata yhdellä silmäyksellä, onko asetettuihin tavoitteisiin päästy ja millä aikavälillä.

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.