monday.com työkalu

Etätyöskentelijöiden yhteinen alusta

monday.comin avulla etätöissä olevat pääsevät viestimään ja työskentelemään tehokkaasti yhdessä koko tiimin kanssa. Etätyöstä on tullut viime vuosien saatossa uusi normaali ja yhä useammat tiimit työskentelevät etänä nykyään.

Ratkaisut etätöihin

monday.com mobiilissa ja koneella vihreä

Etätyö ei tarkoita sitä, että olisit eristyksissä muista tiimiläisistä

Etätyöskentelyssä on monia asioita, jotka on otettava huomioon. Koska henkilökunta on hajallaan, yhteydenpitokanavan ja tehtävienhallinnan on oltava tehokkaita ja monipuolisia. Etätyössä on otettava huomioon tiimin aikataulun hallinta, eri alustojen välinen viestintä sekä ylipäätään yrityskulttuurin ylläpitäminen. Erilaisia vaatimuksia ja tarpeita on paljon ja ohjelmiston on taivuttava erilaisten tehtävien hallintaan ja muokkaamiseen.

monday.com kaktus ja kynät

Työkalenteri-template antaa selvät sävelet

monday.comissa on olemassa erilaisia valmiita, mietittyjä ja suunniteltuja templateja. Työkalenteri-templatessa on valmiina ryhmät nykyisen ja tulevien viikkojen tehtäville. Valmiissa pohjassa on valmiina paikka tehtävän tekijälle, statukselle eli tilanteelle, prioriteetille sekä deadlinelle. monday.comin läpinäkyvyyden vuoksi tiimin jäsenten on helppo seurata toistensa tehtävien valmistumista reaaliajassa.Tämä myös nopeuttaa järjestyksessä seuraavien projektitehtävien aloittamista.

monday.com kaikilla laitteilla

Eri tehtävien välille voi myös asettaa riippuvuuksia, joten esimerkiksi ennen tehtävä A:n valmistumista ei voi aloittaa tehtävä B:tä. Ja A:n valmistuessa voi siitä asettaa automaattisen ilmoituksen tehtävän B vastuuhenkilölle, että nyt voi aloittaa. Valmiista suunnitelmasta työntekijöiden on helppo katsoa, mitä heiltä odotetaan ja missä ajassa lopputulos on saatava valmiiksi.

monday.com mobiilissa ja tietokoneella

Tiimin aikataulu hallintaan kertaheitolla!

Esihenkilön ja kaikkien tiimissä olevien on tiedettävä, kuka työskentelee ja milloin. monday.comissa on vaivatonta tehdä erilaisia aikatauluun liittyviä ratkaisuja. Viikoittaisen aikataulun voi rakentaa vaikka yhdelle boardille. Kun hyvin suunniteltu aikataulupohja on valmis, se on mahdollista tallentaa omaksi templateksi eli sapluunaksi. Valmiiksi tallennettua templatea voi käyttää seuraavien viikkojen aikataulun suunnittelussa ja sen voi myös jakaa muiden kanssa, mikäli siitä olisi heille hyötyä oman aikataulun suunnittelussa.

Katso kaikki templatet

monday.com mobiilissa

Aktiivinen ja tehokas kommunikointi tuo työntekijät lähemmäksi toisiaan

Tärkein etätyössä harjoitettava taito on kommunikointi. On tärkeää, että organisaatiosta löytyy työkalut selkeään ja helppoon viestintään. monday.comissa on updates-osio, jossa voi viestiä tiimin kanssa. Jokaisen itemin, eli tehtävän kohdalta löytyy updates-osiota kuvaava puhekupla.

monday.com timeline ja kuppi

Puhekuplan kuvaa painamalla pääsee osioon, jossa voi kommunikoida, liittää tiedostoja, lähettää sähköpostia ja paljon muuta. Vaikka tiimin jäsenet eivät työskentele fyysisesti samassa tilassa, on tärkeää, että kommunikoinnille ei ole kynnystä. Pidä keskustelu käynnissä projekteistasi, kokouksistasi, ideoistasi ja sisäisistä tiedoista käyttämällä monday.comia.

Rekisteröidy

Varaa maksuton

Tarvitsetko apua? Jätä yhteydenotto­pyyntö.