monday.com enterprise

Reaaliaikainen pääsy organisaation kaikkiin toimintoihin

ERP:n tarkoituksena on antaa reaaliaikainen pääsy organisaation kaikkiin toimintoihin.

Yhteen paikkaan keskitetty järjestelmä auttaa säästämään aikaa, sillä manuaalinen työ jää minimiin ja työntekijät voivat keskittyä käytännön tuottavaan työhön.

ERP:n käyttöönotto tuo organisaatiolle lukuisia hyötyjä, se mm. parantaa liiketoiminnan tehokkuutta taloudellisesti ja toiminnallisesti.

ERP 24 tunnissa striimin tallenteet

Rakensimme toiminnanohjausratkaisun 24 tunnin livestriimin aikana. Katso tallenteista, miten onnistuimme haasteessa.

Huomio! Meiltä et voi tilata toimivaa ERP-järjestelmää 24 tunnin toimitusajalla, mutta haluamme poistaa toiminnanohjausjärjestelmiin kohdistuvat ennakkoluulot todistamalla, että toimiva toteutus on tiimimme voimin ketterää alustaa hyödyntäen mahdollista luoda jopa vuorokaudessa.

 

ERP 24 tunnissa – Rakennamme toimivan toiminnanohjausratkaisun vuorokaudessa (part 1)ERP 24 tunnissa (part 1)
ERP 24 tunnissa – Rakennamme toimivan toiminnanohjausratkaisun vuorokaudessa (part 2)ERP 24 tunnissa (part 2)
monday.com varaa demo

monday.comin vahvuudet ERP:nä

  1. Helppokäyttöinen
  2. Tarpeisiin räätälöity
  3. Muokattavissa ilman koodaustaitoa
  4. Ei tarvetta erilliselle tukihenkilölle
  5. Pilvipalvelu
  6. Ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu

Ota yhteyttä ja käydään tarpeenne yhdessä läpi!

monday.com timeline ja kuppi

ERP-järjestelmän hyödyt

Organisaatioissa tiedon tallentaminen moneen paikkaan on yleistä. Monen eri järjestelmän käyttäminen vie aikaa ja järjestelmiin joutuu tekemään tuplakirjauksia eli syöttämään samaa tietoa moneen eri paikkaan. Eri järjestelmien välillä surffaillessa tieto ei ole keskitettyä, kokonaiskuva häviää ja raportointi ei ole reaaliaikaista.

Keskitetty työnhallinta toiminnanohjausjärjestelmässä antaa kattavan kokonaiskuvan prosesseista ja työtä pystyy automatisoimaan. Tämän myötä, kun manuaalinen työ vähenee, työhyvinvointi ja sitä myöten motivaatio työtä kohtaan kasvaa.

Agile sprint template

monday.comin työnkäyttö­järjestelmä on ERP

monday.com on työnkäyttöjärjestelmä, jolla voi hallita mm. projekteja, asiakkuuksia, myyntiputkea, raportointia, tehtäviä, ajanhallintaa, yrityksen sisäistä viestintää ja seurata tavoitteita yhdessä paikassa. Vuosien saatossa monipuolistuneeseen monday.comiin on mahdollista luoda koko organisaation toiminnanohjausjärjestelmä ERP.

monday.com kaikilla laitteilla

Miks valita ERP-järjestelmäksi monday.com?

  1. Koko organisaation koti jossa työ tapahtuu. monday.comin ERP:ssä on koko organisaatio: CRM asiakkuudenhallinta, projektinhallinta, raportointi, HR, asiakaspalvelu, IT, jne.
  2. Läpinäkyvyys lisää luottamusta ja sujuvoittaa prosesseja. Samassa alustassa työskenteleminen lisää läpinäkyvyyttä, kommunikaatiota, tavoitteiden seurantaa ja niihin pääsemistä
  3. Ajansäästö: Säästä työntekijöiden kallisarvoista aikaa. Käytä monday.comin parnerin asiantuntemusta- ja aikaa kehittämistyöhön ja anna työntekijöiden keskittyä tuottavaan työhön

Ota yhteyttä ja käydään tarpeenne yhdessä läpi!

Ota yhteyttä

monday.com Suomen Gold Partner SEOSEON Digitoimisto

Suomen monday.comin Gold Partner rinnallasi

monday.comin Suomen Gold Partneri SEOSEON on luonut asiakkailleen toiminnanohjaus­järjestelmiä monday.comiin.

Tukena ERP:n suunnittelussa on laajan kokemuksen osaava tiimi, sillä tiimiltämme löytyy vuosien kokemus prosessien suunnittelu- ja toteutustyöstä aina onboardaukseen ja jatkuvaan kehitykseen.

Ota yhteyttä ja käydään tarpeenne yhdessä läpi!

monday.com mobiilissa ja tietokoneella

Happaneeko nykyinen ERP käsiin?

ERP-järjestelmän käyttöönotto on usein pelottavaa, raskasta, kallista ja toteutus vie useimmiten puolesta vuodesta kahteen vuoteen. Toiminnanohjaus­järjestelmä ERP:n suunnittelu- ja rakennus monday.comiin on nopeaa ja kustannustehokasta. ERP-projektin vastuuhenkilöiden on helppo tehdä järjestelmään päivityksiä, sillä monday.comia saa muokattua nopeasti ilman koodaustaitoja.

koulutus

Tarvitsetko apua vai haluatko varata maksuttoman tuote-esittelyn? Kerro meille!