Projektinhallintatyökalu ja tulevaisuuden Work OS monday.com lisää uudistuksia ohjelmistoonsa jatkuvasti. Me, Digitoimisto SEOSEON olemme monday.comin virallinen Suomen kumppani. Pidämme teidät ajan tasalla monday.comin uusista ominaisuuksista kuukausittain.

monday.com kehittää työkalua taukoamatta tarjotakseen maailman parhaan projektinhallintatyökalun ja kokonaisvaltaisen käyttöjärjestelmän työntekoon, alasta ja yrityksen koosta riippumatta. Liity itse ja vinkkaa työporukallesi uutiskirjeestämme, niin koko tiimi pysyy aina aallonharjalla uusien ominaisuuksien osalta.

Tilaa monday.com uutiskirje

* Pakolliset kentät

Eikö monday.com ole yrityksessänne vielä käytössä?

Ota monday.com testiin täysin ilmaiseksi ja totea itse, sen nerous.
Aloita kokeilu


Muistakaa tutustua myös meidän kattavaan projektinhallintaoppaaseen.


Toukokuun uudet ominaisuudet

Toukokuun aikana julkaistiin beta-versiona tekstinkäsittelyohjelmisto monday docs. Kaivattu docs antaa vapauden suunnitella asioita vapaasti tekstiä, videota ja kuvia hyödyntäen. Myös jo olemassa olevat ominaisuudet saivat hyödyllisiä päivityksiä.

monday docs beta-versiona – kokeile tekstinkäsittelyä monday.comin sisällä!

Nyt on mahdollisuus aloittaa vapaa ideointi. Tämä onnistuu uuden, beta-vaiheessa olevan monday docsin avulla. Monday docs on kuin multimedialla varustettu liitutaulu, johon voi koota tekstiä, kuvia, videoita, ja paljon muuta.

Saat monday docsin käyttöösi menemällä “monday.labs”-osioon ja aktivoimalla monday docsin päälle.

Docs sijaitsee workspace-tasolla. Löydät docsin vasemmalta yläkulmasta painamalla “add” ja “new doc” painikkeen alta.

Käytä monday docsia:

  • Ideoiden kehittelyyn
  • Suunnitteluun
  • Boardien suunnitteluun
  • Hahmottele asioita yhdessä tiimisi kanssa – kutsu käyttäjiä samaan docsiin ja tee muokkauksia samaan aikaan

Voit määrittää ketkä käyttävät luomaasi monday docsia. Voit luoda docsin, joka on näkyvillä kaikille ja kaikki pääsevät muokkaamaan tiedostoa samaan aikaan.

Mikäli haluat luoda yksityisiä muistiinpanoja, se on myöskin mahdollista. Yksityiseen monday docs boardiin voit kutsua haluamasi käyttäjät.

Jaettava monday docs on myös mahdollista. Tämä on mahdollista niin, että muutat docsin jaettavaksi jolloin monday.comin ulkopuoliset käyttäjät, kuten asiakkaat tai muut kolmannet osapuolet pääsevät näkemään ja muokkaamaan samaa tiedostoa.

Adobe XD plugin on nyt saatavilla

Monday.com tekee yhteistyötä Adobe Creative Cloudin kanssa. monday.com julkaisi uuden pluginin Adobe XD:lle. Suunnittelutyötä tekevät voivat nyt nähdä ja päivittää monday.comin itemeita Adobe XD:llä. Tässä sovelluksessa on samat toiminnallisuudet kuin Adobe Photoshop pluginissa. Sovellus on mahdollista ladata Adobe XD:lle discovery popup -sivulta ja se tulee saataville monday.comin Apps marketplaceen.

Tuo excel tiedosto olemassa olevalle boardille – automaattinen mappaus

Monday.com lisäsi parannuksen excelin tuontiin. Nyt on mahdollista tuoda excel-tiedosto suoraan olemassa olevaan boardiin ja se mapataan automaattisesti tuodun excelin ja olemassa olevan boardin ja sen kolumnien välillä.

Voit tuoda excelin suoraan boardille näin:

  1. Valitse boardista sininen “New item”-painike
  2. Valitse “Import Items”
  3. Tuo haluamasi excel tiedosto
  4. Voit valita mitkä kolumnit haluat tuoda
  5. Tämän jälkeen voit valita, mitkä excelin tiedoista haluat mapata minkäkin kolumnin kanssa
  6. Mappaamatta jääneitä kolumneja ei tuoda lainkaan boardille

Väritä aikajanasi tapahtumat

Nyt on mahdollista värittää Gantt- ja aikajanan tapahtumat vapaavalintaisella värillä.

Tähän mennessä on ollut mahdollista valita värit eri kolumnin arvoille, nyt voit valita värin suoraan kolumnille. Tämä uusi, tärkeä ominaisuus on hyödyllinen horisontaalisille työnkulun tilanteille.

Jos katsot vain näkymää, joka on liitetty boardille, joka sisältää kaksi aika kolumnia, Timeline 1 ja Timeline 2, ja asetat jokaisen itemin piirrettäväksi kahdesti näkymässä, esiintymän jokaiselle määritetylle sarakkeelle.

Sitten kaikki boardin itemit esiintymät, jotka sijaitsevat näkymässä Timeline 1 -sarakkeen mukaisesti, värjätään yhdellä värillä, ja kaikki boardin kohteiden esiintymät, jotka sijaitsevat Timeline 2 -sarakkeen mukaan, väritetään eri väreillä.

Monet käyttäjät haluavat suunnitella tehtäviä ja projekteja horisontaalisesti. Näin jokainen tehtävä tai projekti sisältää useita ”vaiheita” tai ”tasoja”, ja kutakin vaihetta edustaa eri aika kolumni tehtävässä / projektissa.

Nämä käyttäjät haluavat yleensä ymmärtää, mihin tehtävävaiheeseen kukin tehtävän esiintymä liittyy, työskennellessään Gantt- tai Timeline -näkymien ja widgetien kanssa.

Ettekö vielä hyödynnä monday.comia tiiminne työskentelyyn?

Aloita ilmainen monday.com Work OS työkalun kokeilu nyt.
Aloita kokeilu


Mietityttääkö jokin asia monday.comin suhteen?

Voitte aina olla yhteydessä meihin! Autan mielelläni asiassa kuin asiassa. Lähetä viesti anni.ollikainen@seoseon.com tai lähesty LinkedIn:issä.