Projektinhallintatyökalu ja tulevaisuuden Work OS monday.com lisää uudistuksia ohjelmistoonsa jatkuvasti. Me, Digitoimisto SEOSEON olemme monday.comin virallinen Suomen kumppani. Pidämme teidät ajan tasalla monday.comin uusista ominaisuuksista kuukausittain.

monday.com kehittää työkalua taukoamatta tarjotakseen maailman parhaan projektinhallintatyökalun ja kokonaisvaltaisen käyttöjärjestelmän työntekoon, alasta ja yrityksen koosta riippumatta. Liity itse ja vinkkaa työporukallesi uutiskirjeestämme, niin koko tiimi pysyy aina aallonharjalla uusien ominaisuuksien osalta.

Tilaa monday.com uutiskirje

* Pakolliset kentät

Varaa maksuton konsultaatio

monday.com Suomen Gold Partner SEOSEON Digitoimisto
monday.com esittelyssä tutustutaan ohjelmistoon simuloiden kunkin asiakkaan tarvetta. Esittelyssä asiantuntija on luonut valmiiksi räätälöidyn työnkulun siitä, millainen haluttu prosessi on monday.comissa.

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta tai soita meille:

Varaa esittely


Muistakaa tutustua myös meidän kattavaan projektinhallintaoppaaseen ja kymmeniin käyttötarkoituksiin kehitettyihin monday.com templateihin.


Lokakuun uudet ominaisuudet

 

monday workdocs päivityksiä

Visuaalinen monday workdocs on saanut useita päivityksiä. Docsiin tulevat päivitykset tulevat vaiheittain ja kaikki päivitykset eivät välttämättä päivity tileille samaan aikaan.

Nosta tärkeitä tietoja esiin docsin “notice box” eli huomio-toiminnolla

“Notice box”-toiminto mahdollistaa sen, että docs-tiedostosta voidaan nostaa esiin tärkeitä tietoja. Toiminnon saa valitsemalla “add” ja valitsemalla “notice box”. Notice boxiin on mahdollista liittää tekstin lisäksi mm. kuvia, videoita ja giffejä.

Notice boxiin on mahdollista valita, minkä tyyppinen ilmoitus on kyseessä. Valittava on vaihtoehdot info, tips, warning ja general.

Lisää workdocsiin kansikuva

Tee docsista persoonallinen lisäämällä siihen kansikuva. Kansikuvan saa näkyville valitsemalla “style” ja valitsemalla “cover image on”.

Katso monday workdocsin uutuudet videolta

Visuaalinen monday workdocs on kehittynyt huimaa vauhtia ja sitä tullaan kehittämään myös jatkossa. Katso videolta, mitä kaikkea docsissa on jo nyt mahdollista tehdä!

 

Solurajoitus connect board-ominaisuudessa – 750 itemia per solu

monday.comin connect board-ominaisuus yhdistää tiedot eri boardeilta yhteen paikkaan. Yhdistymisten määrään on tullut nyt rajoitus: käyttäjät voivat yhdistää 750 itemia per solu.

cell-limit

Käyttäjät saavat ilmoituksen solun käyttöasteesta.

cell-limit2

Käyttäjät saavat ilmoituksen, kun solun maksimi on täynnä.

Dashboardin numero-widget tukee itemin laskua

Aikaisemmin “numero”-widget näytti numero- ja formulakolumneista tulevaa dataa. Nyt päivityksen myötä “numero”-widgetissä on mahdollisuus valita asetuksista, kuinka monta itemia tai subitemia on.

item-count2

Muuta desimaalin sijainti numero-widgetissä

Numero-widgetissä on nyt mahdollista muuttaa desimaalin sijainti itse manuaalisesti. Asetus löytyy valitsemalla “asetukset”, “decimal places” ja valitsemalla “manual”.

Poistettu subitem on mahdollista palauttaa takaisin boardiin roskakorista

Päivityksen myötä on mahdollisuus palauttaa poistettu subitem takaisin boardille. Poistettu subitem säilyy roskakorissa 30 päivää.

Connect board uudistus – löydä haluttu board aiempaa nopeammin

Connect board on uudistunut niin, että kun yhdistää halutun boardin ja alkaa kirjoittamaan hakukenttään boardin nimeä, haku toiminto etsii aiempaa paremmin halutun boardin.

Boardin kuvaus-kenttä on uudistunut

Boardin kuvaus eli description-kenttään on tullut muutoksia. Esikatselu-kenttä on poistunut ja muutoksen myötä on mahdollista kirjoittaa aikaisempaa pidempi kuvaus.

board-description

Lisää kuva suoraan web-kamerasta

Files-kolumnista on nyt mahdollisuus lisätä kuva suoraan web-kamerasta.

file-webcam

Tee monday.comistasi musta! Valittavana nyt uusi night mode

Tummaa tilaa suosiville on nyt iloisia uutisia. Dark moden rinnalle on nyt lisätty kokonaan musta, night mode-niminen tila. Voit vaihtaa tilan painamalla vasemmalta alhaalta omia nimikirjaimia, valitse “change theme” ja “night”.

night-mode-new


Katso Elokuun 2022 päivitykset


⬍ Katso Lokakuun 2021 päivitykset ⬍

monday.com formit uudistui / uudistetut kaavakkeet

monday.comin Formiin tuli päivityksiä:

  • Lisää formi nyt +Add-painikkeesta
  • Lisää ehdollisia kysymyksiä
  • Mahdollisuus lisätä uusia kysymyksiä suoraan formiin
  • Mahdollisuus poistaa olemassa olevia kysymyksiä, jos sarake on tyhjä
  • Drag & drop mahdollisuus – siirrä kysymyksiä paikasta toiseen suoraan formissa (tämä ei vaikuta kolumnien järjestykseen)
  • Kaksi kysymystä uusittu: Status (valitse yksi) tai alavetovalikko (multivalinta)

monday workdocs templatet ovat nyt tallennettavissa

monday workdoc on kuin multimedialla varustettu liitutaulu, johon voi koota tekstiä, kuvia, videoita, ja paljon muuta. monday workdocs näkymä on nyt mahdollista tallentaa omaksi templateksi eli valmiiksi uudelleen käytettäväksi pohjaksi.

Tallennus tapahtuu samaan tapaan kuin tavallisen boardin tallennus templateksi. Avaa valikko boardin yläkulman kolmesta pisteestä ja valitse “save as a template”. Tallentamisen jälkeen tallennettu doc löytyy templates centerissä.

tallenna monday workdocs templateksi

Uusi tiedostogalleria, tiedostojen lisäys ja Files-välilehti

Tiedosto galleria löytyy “updates” -valikon alta. Jokaisen itemin kohdalla on puhekuplan kuva “start conversation” tekstin kera. Kun painat puhekuplaa, uutuutena on ilmestynyt “files”-välilehti. Tähän välilehteen on listattu kaikki kyseisessä boardissa olevat tiedostot. Uusi valikko helpottaa tiedostojen hallinnointia.

monday.com tiedostogallerian esikatselu

Voit myös lisätä tiedostot suoraan updates-osion “add file”-painikkeesta ilman, että lisäät boardille “files”-kolumnia. Files-välilehdeltä on mahdollista lisätä tiedosto files-galleriaan tai files-kolumniin.

monday.com kuvagalleria

Monista custom automaatioita

Nyt on mahdollista monistaa tekemäsi custom automaatio. Kun custom automaatio on asetettu, automations centerin jokaisessa automaatiossa on oikealla yläkulmassa kolme pientä pistettä. Kyseisestä valikosta löytyy uutena “duplicate automatin”. Duplikoinnin aktivointi avaa custom automaation, josta pääsee muokkaamaan uuden automaation.

Whitelabel Enterprise-asiakkaille

Enterprise asiakkaiden on mahdollista poistaa monday.com-logo, kun board jaetaan linkillä.

whitelabel broadcast monday.com enterprise

Hallitse kopioituja itemeitä (duplications) boardissa

monday.com lisännyt valikoimaansa valikon, jolla voit hallita kopioituja kohteita. Uusi valikko löytyy työtilan oikealta yläkulmasta. Klikkaa kolmea pistettä ja valitse sieltä “manage duplications”. Asetuksen saa päällä ottamalla yhteyttä meihin, SEOSEON digitoimistoon. Asetamme pyydettäessä toiminnallisuuden päälle.

monday.com hallitse kopioituja tehtäviä

Valitse hakukentästä kolumni, jossa kopioitu kohde on:

monday.com hae kopioituja tehtäviä

Valitse itemit jotka haluat pitää. Muokkaa samassa näkymässä haluamaasi arvoa.

Valinnan jälkeen paina “Merge items”. Valinnan jälkeen toiset, monistetut itemit arkistoituu ja kaikki itemille tulevat päivitykset kopioituvat itemille, jonka käyttäjä on valinnut käytettäväksi.

Content management-ominaisuus Enterprise asiakkaille

monday.comin Enterprise tilin admin-käyttäjien on nyt mahdollista:

  • Nähdä lista kaikista boardeista / dashboardeista / docseista
  • Nähdä tieto siitä, milloin boardit on luotu, boardin käyttäjät, luomispäivämäärä
  • Tietojen filtteröinti mahdollisuus
  • Adminit näkevät myös yksityiset boardit / dashboardit / docsit listassa, mutta adminilla ei ole pääsyä yksityisiin boardeihin

content management monday.com enterprise

Cards-näkymässä suodatusmahdollisuus

Cards-näkymässä on nyt uusi, sorttaus-vaihtoehto. Voit lajitella tiedot prioriteetin, luomispäivämäärän, hinnan tai minkä tahansa kolumnin perusteella.

monday.com cards näkymän suodatus


Ettekö vielä hyödynnä monday.comia tiiminne työskentelyyn?

Aloita ilmainen monday.com Work OS työkalun kokeilu nyt.
Aloita kokeilu


Mietityttääkö jokin asia monday.comin suhteen?

Voitte aina olla yhteydessä meihin! Autan mielelläni asiassa kuin asiassa. Lähetä viesti anni.ollikainen@seoseon.com tai lähesty LinkedIn:issä.