Projektinhallintatyökalu ja tulevaisuuden Work OS monday.com lisää uudistuksia ohjelmistoonsa jatkuvasti. Me, Digitoimisto SEOSEON olemme monday.comin virallinen Suomen kumppani. Pidämme teidät ajan tasalla monday.comin uusista ominaisuuksista kuukausittain.

monday.com kehittää työkalua taukoamatta tarjotakseen maailman parhaan projektinhallintatyökalun ja kokonaisvaltaisen käyttöjärjestelmän työntekoon, alasta ja yrityksen koosta riippumatta. Liity itse ja vinkkaa työporukallesi uutiskirjeestämme, niin koko tiimi pysyy aina aallonharjalla uusien ominaisuuksien osalta.

Tilaa monday.com uutiskirje

* Pakolliset kentät

Eikö monday.com ole yrityksessänne vielä käytössä?

Ota monday.com testiin ja totea itse, sen nerous.
Aloita kokeilu


Muistakaa tutustua myös meidän kattavaan projektinhallintaoppaaseen ja kymmeniin käyttötarkoituksiin kehitettyihin monday.com templateihin.


Lokakuun uudet ominaisuudet

monday.com formit uudistui / uudistetut kaavakkeet

monday.comin Formiin tuli päivityksiä:

  • Lisää formi nyt +Add-painikkeesta
  • Lisää ehdollisia kysymyksiä
  • Mahdollisuus lisätä uusia kysymyksiä suoraan formiin
  • Mahdollisuus poistaa olemassa olevia kysymyksiä, jos sarake on tyhjä
  • Drag & drop mahdollisuus – siirrä kysymyksiä paikasta toiseen suoraan formissa (tämä ei vaikuta kolumnien järjestykseen)
  • Kaksi kysymystä uusittu: Status (valitse yksi) tai alavetovalikko (multivalinta)

monday workdocs templatet ovat nyt tallennettavissa

monday workdoc on kuin multimedialla varustettu liitutaulu, johon voi koota tekstiä, kuvia, videoita, ja paljon muuta. monday workdocs näkymä on nyt mahdollista tallentaa omaksi templateksi eli valmiiksi uudelleen käytettäväksi pohjaksi.

Tallennus tapahtuu samaan tapaan kuin tavallisen boardin tallennus templateksi. Avaa valikko boardin yläkulman kolmesta pisteestä ja valitse “save as a template”. Tallentamisen jälkeen tallennettu doc löytyy templates centerissä.

tallenna monday workdocs templateksi

Uusi tiedostogalleria, tiedostojen lisäys ja Files-välilehti

Tiedosto galleria löytyy “updates” -valikon alta. Jokaisen itemin kohdalla on puhekuplan kuva “start conversation” tekstin kera. Kun painat puhekuplaa, uutuutena on ilmestynyt “files”-välilehti. Tähän välilehteen on listattu kaikki kyseisessä boardissa olevat tiedostot. Uusi valikko helpottaa tiedostojen hallinnointia.

monday.com tiedostogallerian esikatselu

Voit myös lisätä tiedostot suoraan updates-osion “add file”-painikkeesta ilman, että lisäät boardille “files”-kolumnia. Files-välilehdeltä on mahdollista lisätä tiedosto files-galleriaan tai files-kolumniin.

monday.com kuvagalleria

Monista custom automaatioita

Nyt on mahdollista monistaa tekemäsi custom automaatio. Kun custom automaatio on asetettu, automations centerin jokaisessa automaatiossa on oikealla yläkulmassa kolme pientä pistettä. Kyseisestä valikosta löytyy uutena “duplicate automatin”. Duplikoinnin aktivointi avaa custom automaation, josta pääsee muokkaamaan uuden automaation.

Whitelabel Enterprise-asiakkaille

Enterprise asiakkaiden on mahdollista poistaa monday.com-logo, kun board jaetaan linkillä.

whitelabel broadcast monday.com enterprise

Hallitse kopioituja itemeitä (duplications) boardissa

monday.com lisännyt valikoimaansa valikon, jolla voit hallita kopioituja kohteita. Uusi valikko löytyy työtilan oikealta yläkulmasta. Klikkaa kolmea pistettä ja valitse sieltä “manage duplications”. Asetuksen saa päällä ottamalla yhteyttä meihin, SEOSEON digitoimistoon. Asetamme pyydettäessä toiminnallisuuden päälle.

monday.com hallitse kopioituja tehtäviä

Valitse hakukentästä kolumni, jossa kopioitu kohde on:

monday.com hae kopioituja tehtäviä

Valitse itemit jotka haluat pitää. Muokkaa samassa näkymässä haluamaasi arvoa.

Valinnan jälkeen paina “Merge items”. Valinnan jälkeen toiset, monistetut itemit arkistoituu ja kaikki itemille tulevat päivitykset kopioituvat itemille, jonka käyttäjä on valinnut käytettäväksi.

Content management-ominaisuus Enterprise asiakkaille

monday.comin Enterprise tilin admin-käyttäjien on nyt mahdollista:

  • Nähdä lista kaikista boardeista / dashboardeista / docseista
  • Nähdä tieto siitä, milloin boardit on luotu, boardin käyttäjät, luomispäivämäärä
  • Tietojen filtteröinti mahdollisuus
  • Adminit näkevät myös yksityiset boardit / dashboardit / docsit listassa, mutta adminilla ei ole pääsyä yksityisiin boardeihin

content management monday.com enterprise

Cards-näkymässä suodatusmahdollisuus

Cards-näkymässä on nyt uusi, sorttaus-vaihtoehto. Voit lajitella tiedot prioriteetin, luomispäivämäärän, hinnan tai minkä tahansa kolumnin perusteella.

monday.com cards näkymän suodatus

Ettekö vielä hyödynnä monday.comia tiiminne työskentelyyn?

Aloita ilmainen monday.com Work OS työkalun kokeilu nyt.
Aloita kokeilu


Mietityttääkö jokin asia monday.comin suhteen?

Voitte aina olla yhteydessä meihin! Autan mielelläni asiassa kuin asiassa. Lähetä viesti anni.ollikainen@seoseon.com tai lähesty LinkedIn:issä.