Projektinhallintatyökalu ja tulevaisuuden Work OS monday.com lisää uudistuksia ohjelmistoonsa jatkuvasti. Me, Digitoimisto SEOSEON olemme monday.comin virallinen Suomen kumppani. Pidämme teidät ajan tasalla monday.comin uusista ominaisuuksista kuukausittain.

monday.com kehittää työkalua taukoamatta tarjotakseen maailman parhaan projektinhallintatyökalun ja kokonaisvaltaisen käyttöjärjestelmän työntekoon, alasta ja yrityksen koosta riippumatta. Liity itse ja vinkkaa työporukallesi uutiskirjeestämme, niin koko tiimi pysyy aina aallonharjalla uusien ominaisuuksien osalta.

Tilaa monday.com uutiskirje

* Pakolliset kentät

Eikö monday.com ole yrityksessänne vielä käytössä?

Ota monday.com testiin ja totea itse, sen nerous.
Aloita kokeilu


Muistakaa tutustua myös meidän kattavaan projektinhallintaoppaaseen ja kymmeniin käyttötarkoituksiin kehitettyihin monday.com templateihin.


Joulukuun uudet ominaisuudet

monday workdocs layout & taulukot

Multimediataulu monday workdocs on saanut layout- ja taulukko uudistuksen. Voit tuoda monday workdocsiin haluamaasi sisältöä: tekstiä, kuvaa, videoita ja boardeja rinnakkain. Uuden layout-asetuksen ansiosta workdocsin voi ryhmitellä haluamakseen kokonaisuudeksi.

Taulukon lisääminen:

Table-toiminnon kautta on nyt mahdollista luoda taulukko suoraan monday workdocsiin.

monday workdocs layoutit:

Files gallery – ruudukko näkymä

Files gallery-osio on saanut uuden päivityksen. Itemin “updates”-osioon lisätyt tiedostot on mahdollista nähdä nyt myös ruudukko näkymässä. Kyseisen näkymän löydät painamalla itemin puhekuplaa, valitse välilehti “files” ja valitse oikealta kolme pistettä. Kyseisestä asetuksesta saat valittua joko taulukko- tai listanäkymän.

Uusi combo kolumni – Timeline + Numeric

monday.comin kolumni-valikkoon on tullut uutuutena Timeline + Numeric kolumni. Combo-kolumni luo automaattisesti kaksi eri kolumnia jotka ovat yhteydessä toisiinsa. Timeline + Numeric kolumni luo Duration-kolumnin sekä Timeline-kolumnin. Duration-kolumniin syötetään päivämäärä. Tämän perusteella aikajana laskee ajankohdan kyseiselle itemille.

Combo kolumnit monday.comissa timeline ja numerot

Ettekö vielä hyödynnä monday.comia tiiminne työskentelyyn?

Aloita ilmainen monday.com Work OS työkalun kokeilu nyt.
Aloita kokeilu


Mietityttääkö jokin asia monday.comin suhteen?

Voitte aina olla yhteydessä meihin! Autan mielelläni asiassa kuin asiassa. Lähetä viesti anni.ollikainen@seoseon.com tai lähesty LinkedIn:issä.