Projektinhallintatyökalu ja tulevaisuuden Work OS monday.com lisää uudistuksia ohjelmistoonsa jatkuvasti. Me, Digitoimisto SEOSEON olemme monday.comin virallinen Suomen kumppani. Pidämme teidät ajan tasalla monday.comin uusista ominaisuuksista kuukausittain.

monday.com kehittää työkalua taukoamatta tarjotakseen maailman parhaan projektinhallintatyökalun ja kokonaisvaltaisen käyttöjärjestelmän työntekoon, alasta ja yrityksen koosta riippumatta. Liity itse ja vinkkaa työporukallesi uutiskirjeestämme, niin koko tiimi pysyy aina aallonharjalla uusien ominaisuuksien osalta.

Tilaa monday.com uutiskirje

* Pakolliset kentät

Eikö monday.com ole yrityksessänne vielä käytössä?

Ota monday.com testiin ja totea itse, sen nerous.
Aloita kokeilu


Muistakaa tutustua myös meidän kattavaan projektinhallintaoppaaseen.


Heinäkuun uudet ominaisuudet

Heinäkuussa ei julkaistu uusia ominaisuuksia, vaan huimat uudistukset odottelivat julkaisua juuri listautuneen monday.comin tiedotustilaisuuteen saakka. Kuitenkin olemassa olevien ominaisuuksien tuli taas runsaasti parannuksia.

Parannukset subitemin muuttamisessa itemiksi ja itemin subitemiksi

Nyt voit muuttaa itemin subitemiksi tai subitemin itemiksi. Tämä toiminto helpottaa työnkulkua silloin, jos huomaa, että subitem olisikin tarkoituksenmukaista muuttaa takaisin itemiksi. Tällainen vaihtoehto voi tulla kyseeseen, jos huomaa, että subitem onkin tärkeä tai enemmän työstämistä vaativa tehtävä.

Itemin muuttaminen subitemiksi taas on hyödyllistä silloin, jos huomaa että jokin määrätty tehtävä tai projekti kuuluukin jonkin pääitemin alle, eikä tämän tehtävän ole tarkoituksenmukaista olla pää-iteminä.

Mikäli huomaat, että tehty muutos ei ole hyvä, saat tekemäsi muutoksen takaisin painamalla yläpuolella olevaa vihreää “undo”-valikkoa. Voit myös kumota tekemäsi muutoksen activity login “undo”-painikkeella. Myös tuttu “batch actions” eli itemien siirto yhtenä joukkona on mahdollista.

Siirrä itemit ja subitemit boardien välillä

Itemeita ja niihin liitettyjä subitemeita on nyt mahdollista siirtää boardien välillä. Tämä kaikki tapahtuu mappauksen avulla. Tällä hetkellä ominaisuus on mahdollista vain, jos sinulla on subitem kolumni myöskin siinä boardissa, mihin haluat tehdä siirron ja jos sinulla on oikeudet tehdä muutoksia kyseiseen boardiin.

Mahdollisuus hallita kuka voi luoda API-tunnuksia

monday.comin Enterprise käyttäjille tuli ominaisuus, jonka ansiosta admin käyttäjät voivat hallita kuka voi luoda henkilökohtaisia GraphQL API tunnuksia tilille. Admin käyttäjällä on mahdollisuus valita: kaikki, vain adminit tai ei kukaan.

monday.com API-token käyttäjäoikeudet

Jos käyttäjälle ei ole asetettu lupaa luoda API-tunnuksia, hän saa asiasta seuraavanlaisen varoituksen:

monday.com Api token varoitus

Uudistuksen ansiosta tavalliset käyttäjät eivät voi luoda API-tunnuksia ja vahingossa jakaa niitä kolmannen osapuolen työkaluille tai julkistaa niitä. Tämä uusi ominaisuus estää tilin arkaluontoisten tietojen leviämisen.

Uudet filtterit dashboardissa ja widgetissä

monday.com dashboard vimpaimien filtterit

Dashboardiin ja widgetteihin tuli uudistukset koskien filttereitä. Quick filters-valikkoon on tullut kohta, josta dashboard filtterit saa asetettua päälle.

dashboard tason filtteröinti monday.comissa

Sähköpostisovellus Communihub – automaattinen sähköpostien lähetysloki Gmail/Outlookin sähköposteista

Communihubin käyttäjien on nyt mahdollista tallentaa lähtevät sähköpostit automaattisesti Communihubiin. Tämä vie CRM:n aivan uudelle tasolle, sillä nyt näet omasta sähköpostistasi lähetetyt viesti myös Communihubissa. Tämä mahdollistaa sen, että näet kaiken kommunikoinnin suoraan monday.comista.

monday.com Sähköpostisovellus Communihub - automaattinen sähköpostien lähetysloki Gmail ja Outlookin sähköposteista

Multi-board mirroring

monday.com lisäsi valikoimaansa monen eri boardin mirroroinnin samanaikaisesti. Multi-board mirroroinnille on asetettu rajoitukset.

Mirroroinnin määrä riippuu siitä, minkä tasoinen lisenssi on:

  • Free – 1
  • Basic – 1
  • Standard – 5
  • Pro – 20
  • Enterprise – 60

Rajat ylittäville käyttäjille tulee ilmoitus asiasta. Jotta käyttäjät ovat tietoisia siitä, kuinka monta multi-board mirrorointia on tehty, yläpalkkiin tulee ilmoitus kun käyttäjä on saavuttanut 80% rajasta.

Arkistoi tai poista itemit custom automaatiossa

Nyt on mahdollista arkistoida tai poistaa tekemäsi custom automaatiot. Tämä ominaisuus on hyödyllinen etenkin silloin, kun rakennat monimutkaisia työnkulkuja.

monday.com Arkistoi tai poista itemit custom automaatiossa

Robust Audit Log Enterprise käyttäjille

Enterprise käyttäjät saivat tärkeän uudistuksen. Nyt Enterprise tilin adminilla on mahdollisuus nähdä:

  • Tekikö joku tilillä arkaluonteisen toiminnon (onko tilitietoja viety)
  • Jos joku lähti yrityksestä – mitkä ovat viimeiset toimenpiteet, jotka tekijä on tehnyt

Aikaisemmin Enterprise-tilin adminilla oli mahdollisuus nähdä kirjautumistiedot, ladatut tiedostot ja monday.comista viedyt tiedot. Nyt adminin Audit logista on tehty helppokäyttöisempi ja monipuolisempi.

  • Adminin on mahdollista filtteröidä dataa tapahtumatyypin tai käyttäjän perusteella
  • Lisätty tapahtumatyyppejä: poista board, työtila tai muuta käyttäjän rooli
  • Tapahtumatyyppeihin lisätty enemmän dataa: esimerkiksi nyt admin voi nähdä mitä tietoja käyttäjä on vienyt, mutta myös sen tiedon, mikä board oli kyseessä

monday.com Robust Audit Log Enterprise käyttäjille

Ettekö vielä hyödynnä monday.comia tiiminne työskentelyyn?

Aloita ilmainen monday.com Work OS työkalun kokeilu nyt.
Aloita kokeilu


Mietityttääkö jokin asia monday.comin suhteen?

Voitte aina olla yhteydessä meihin! Autan mielelläni asiassa kuin asiassa. Lähetä viesti anni.ollikainen@seoseon.com tai lähesty LinkedIn:issä.