Maailmanlaajuisesti tunnettu monday.com on tehokas projektinhallintaohjelmisto, jolla voi hallita myyntiputkea, raportointia, sisäistä viestintää ja seurata tavoitteita.

Ohjelmistona monday.com helposti muokattava – ohjelmistosta saa tehtyä pienellä vaivalla juuri sen näköisen kuin haluaa.

Suunnittele ja mieti, minkä tasoinen lisenssi soveltuu organisaatiosi käyttöön. monday.comilla on valittavana neljä eri tasoista vaihtoehtoa:

 • Enterprise
 • Pro
 • Standard
 • Basic

monday.comissa lisenssit valitaan niin, että sama lisenssi on käytössä koko organisaatiolle. Ei ole mahdollista ostaa lisenssejä esimerkiksi niin, että osalla henkilökunnasta olisi käytössä Enterprise-tason lisenssi ja osalla Pro-tason lisenssi.

Digitoimisto SEOSEON on virallinen monday.comin partneri Suomessa. Tarjoamme tarvittavan tuen muun muassa ohjelmiston käyttöönottoon, integraatioihin, prosessien suunnitteluun, automaatioihin ja muihin monday.comiin liittyviin asioihin.

Tässä artikkelissa keskitytään Enterprise-tason lisenssiin ja sen monipuolisiin ominaisuuksiin. Enterprise-tason lisenssi on monday.comin lippulaiva-paketti, eli siinä on kaikista kattavimmat ominaisuudet.

Basic- ja Standard-tason lisenssit ovat monday.comin lisenssejä, joissa on saatavilla vain perusominaisuudet.

 

Basic ominaisuudet:

 • Määrittelemätön määrä boardeja
 • 200+ templatea
 • Yli 20 kolumnityyppiä
 • Määrittelemätön määrä vain-luku oikeuksilla varustettuja kävijöitä (viewers)
 • IOS ja Android-sovellukset
 • Luo dashboard yhdestä boardista

 

Standard ominaisuudet:

Basic tason ominaisuudet + alla listatut ominaisuudet.

 • Timeline (aikajana) ja Gantt-näkymä
 • Kalenteri-näkymä
 • Vierailijat (mahdollisuus kutsua kolmansia osapuolia näkemään ja muokkaamaan tietoa)
 • Automaatiot (250 actionia/kk)
 • Integraatiot (250 actionia/kk)
 • Luo dashboard 5 eri boardista

 

Pro ominaisuudet:

Basic ja Standard tason ominaisuudet + alla listatut ominaisuudet.

 • Yksityiset boardit
 • Chart-näkymä
 • Time tracking työajanseuranta
 • Formula kolumni
 • Dependency, riippuvuus-kolumni
 • Automaatiot 25 000 actionia/kk
 • Integraatiot 25 000 actionia/kk
 • Luo dashboard 10 eri boardista

 

Enterprise ominaisuudet

Basic, Standard ja Pro tason ominaisuudet + alla listatut ominaisuudet.

 • EU-datakeskus
 • Enterprise-tason automaatiot ja integraatiot / 250 000 actionia
 • Enterprise-tason turvallisuus ja hallinto
 • Kehittynyt raportointi ja analytiikka
 • Admineilla monipuoliset käyttöoikeudet
 • Räätälöity perehdytysohjelma
 • Suomenkielinen tuki
 • Luo dashboard 50 boardista

Eikö monday.com ole yrityksessänne vielä käytössä?

Ota monday.com testiin täysin ilmaiseksi ja totea itse, sen nerous.
Aloita kokeilu

Enterprise on nimensä mukaisesti monipuolinen ja laaja. Sen käyttäjillä on helpottavia etuja verrattuna muihin lisensseihin ja Enterprise-asiakkaiden työskentely on monday.comin ominaisuuksien ansiosta nopeampaa ja tehokkaampaa.

Enterprise-tason käyttäjät perehdytetään ohjelmiston saloihin huolellisesti. He saavat ennalta suunnitellun perehdytyksen, jonka avulla varmistetaan, että kaikki käyttäjät ovat ajan tasalla mitä monday.comissa tapahtuu ja mitkä ominaisuudet ovat päivittäisen työskentelyn kannalta tärkeitä.

monday.comin partneri Digitoimisto SEOSEON on Enterprise-asiakkaiden tukena ja apuna ohjelmiston käyttöönotosta siihen, että käyttäjät osaavat käyttää ohjelmistoa sujuvasti ja voivat työskennellä monday.comissa päivittäin.

Perehdytyksen aikana organisaatiolla on mahdollisuus kysyä kaikki mielen päällä olevat monday.comiin ja sen käyttöön liittyvät kysymykset. Perehdytyksen jälkeen Enterprisen käyttäjät eivät jää ongelman eteen tullessa pulaan, sillä digitoimisto SEOSEON:in asiakkuuspäällikkö auttaa ratkaisemaan ongelmat.

 

EU-datakeskus

EU datacentteri monday.com

Tänä päivänä yhä useamman yrityksen vaatimus on, että yrityksestä tulevaa dataa säilytetään Euroopan Unionin alueella. Alkuvuodesta 2021 monday.com vastasi asiakkaiden pyyntöön ja avasi ensimmäisen datakeskuksen Frankfurtiin, Saksaan. EU:n datakeskus on vaihtoehtona Enterprise tason tileille. EU:n datakeskuksen saat käyttöösi ottamalla meihin yhteyttä. Lue lisää monday.comin EU:n datakeskuksesta artikkelistamme.

 

250,000 Automaatiota / Integraatiota

Automaatiot

Enterprise-käyttäjänä saat luotua huikeat 250 000 actionia automaatioille ja integraatioille.

250 000 actionia on suuri määrä actioneille ja integraatioille. Tämän ansiosta isot organisaatiot pystyvät hallinnoimaan prosesseja järkevästi. Enterprise on järkevää hankkia silloin, kuin automaatioita ja integraatioita käytetään lukuisia kertoja päivässä. Enterprise-lisenssi on suunniteltu tukemaan monimutkaisten automaatioiden ja integraatioiden käyttöä.

Mikäli organisaatioissa hallinnoidaan lukuisia eri työnkulkuja ja organisaatio on kasvava, sitä tukeva työkalu on tärkeä, jotta kaikki saadaan kirjattua oikein ja että henkilökunta on ajan tasalla reaaliaikaisesti. Suurin hyöty automaatioista näkyy selkeänä työajan säästönä organisaation jokaisella tasolla. Hankkiudu turhista tehtävistä eroon, monday.comin avulla.

 

50 boards per dashboard

Dashborards mittaristo

Dashboard on näkymä (mittaristo), jonne voi koota visuaalisesti tietoa eri monday.comin boardeista. Kaikki organisaation raportointi kirjautuvat visuaaliseen ja helposti jaettavaan dashboardiin. Voisi sanoa, että dashboard on tietojen visualisointityökalu, jonka avulla kaikki käyttäjät näkevät ja ymmärtävät liiketoiminnalle, osastolleen tai projektilleen tärkeitä analyysejä.

Dashboardissa on valittava lukuisia erilaista widgettiä eli pienoisohjelmia, tässä muutama esimerkki:

Battery

Näe visuaalisen patterin avulla, kuinka projektilla tai tehtävälläsi menee. Mitä on   suoritettu ja mitkä asiat ovat työn alla ja mitkä on kokonaan tekemättä.

Numbers

Kokoa numbers -widgettiin esimerkiksi käytetyn budjetin määrä tai vuoden, kuukauden tai viikon myynnit.

Todo List

Kokoa tekemistä vailla olevat asiat yhteen paikkaan ja yliviivaa tehtävät tehdyksi sitä mukaa kuin ne valmistuvat. Visuaalinen näkymä motivoi työskentelemään – mikä onkaan palkitsevampaa, kuin ruksia tekemäsi asia tehdyksi!

Time Tracking

Time tracking widget kokoaa eri boardien time tracking -kolumnit yhteen ja samaan paikkaan. Voit koota oman tiimisi tai omat ajan mittaukset yhteen paikkaan.

Chart

Kaavio-näkymästä näet heti, kuinka projektillasi menee. Kokoa kaavioon tietoa projekteista ja tehtävistä ja jaa ne muille. Kaavio-näkymässä on mahdollista tarkastella tietoa piirakkanäkymänä, pylväsdiagrammina, viivadiagrammina sekä pinottuna pylväsdiagrammina.

Calendar

Kalenteri -widgetti on visuaalinen ja hyödyllinen: kokoa tähän tiedot tarvitsemistasi boardeista ja tarkastele, miltä kokonaiskuva näyttää.

Gantt

Gantt-kaaviosta näet koko projektisi etenemisen pylväsdiagrammin muodossa.

Timeline

Timeline eli aikajana on hyödyllinen, sillä sieltä näet projektin aikataulun: milloin projekti alkaa ja milloin se päättyy.

Workload

Workload näyttää tiimin resurssit helposti ymmärrettävästi: määritä asetuksista haluamasi viikkotyötuntimäärä ja näe yhdeltä vilkaisulta, kuinka tiimisi työn kuormitus on jakautunut ja kuka tekee milloinkin ja mitä.

 

Monipuoliset turvallisuusasetukset

Data security monday.com enterprise
Kaikille organisaatioille turvallisuus ja tietoturvallisuus on äärimmäisen tärkeää. Tietoturvallisuus ja muun muassa datan varastointipaikka on yksi tärkeimmistä kriteereistä ohjelmistoa valittaessa.

monday.comilla on hallussaan iso nippu ISO-sertifikaatteja (Organization for Standardization certification). ISO-sertifikaatti kertoo sen, että yritys on suorittanut vaadittavan tason tietoturvan hallintaan. Lue lisää monday.comin ISO-sertifikaateista tästä linkistä.

Enterprise-asiakkaiden turvallisuutta on myös mietitty huolellisesti. monday.com Enterprise käyttäjillä on käytössään “panic button” eli paniikkipainike. Paniikkipainikkeen avulla voit hetkeksi estää tilisi, mikäli tiimisi kirjautumistiedot ovat vaarantuneet. Saat myös pääsyn hallita istunnon aikakatkaisua. Tämän avulla voit hallita tiimisi istuntoja.

Single Sign-On

Single Sign-On, SSO tarkoittaa kertakirjautumista. monday.com Enterprise versiossa Single Sign-On mahdollistaa helpon ja vaivattoman pääsyn useisiin järjestelmiin ja palveluihin yhdellä kirjautumisella.

Voit kirjautua sisälle monday.comiin SAML tililtäsi (Okta, One login tai kustomoitu SAML).

Single Sign-on mahdollistaa pääsyn useisiin järjestelmiin yhdellä kirjautumisella. Tämä on hyvä ominaisuus, sillä sen avulla tehostat toimintaa ja vähennät salasanapalautuksia.

HIPAA

monday.com Enterprise-lisenssin käyttäjät ovat HIPAA-suojan piirissä. The Health Insurance Portability and Accountability (HIPAA) koskeva laki on suunniteltu suojaamaan ihmisten terveydenhoitotietoja. Organisaatioiden, kuten sairaalat, lääkärin vastaanotot, terveydenhoitosuunnitelmat tai yritykset, jotka käsittelevät suojattua terveystietoa, vaaditaan noudattavan HIPAA-sertifikaattia. Tämä voi koskea myös yrityksiä, jotka työskentelevät näiden yritysten kanssa tai ovat yhteydessä heihin.

IP rajoitukset

Enterprise-lisenssin adminien on mahdollista rajoittaa tiettyjen IP-osoitteiden pääsy monday.com tililleen.

Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, jos haluaa rajoittaa tilin käyttöä käyttäjille, jotka liittyvät tiettyyn sijaintiin (esim toimisto) tai tiettyä VPN-palvelinta käyttäviin käyttäjiin.

Audit log

Audit login eli tarkastuslokin avulla järjestelmänvalvojat voivat nähdä, milloin tiimin jäsenet ovat viimeksi kirjautuneet tilille, mitä laitetta he käyttivät ja mikä oli heidän istunnon IP-osoitteensa. Sen avulla järjestelmänvalvojat voivat havaita epäilyttävät toimet ja aktivoida tarvittaessa paniikkipainikkeen.

 

1000 GB tallennustilaa

Enemmän tallennustilaa tarkoittaa enemmän tilaa tiedostojen, kuvien ja tärkeiden asiakirjojen tallentamiseen. Enterprise-käyttäjillä on runsaasti, 1000 GB tallennustilaa, joten tilille voi tallentaa kaiken tarvittavan.

 

VIP tukea myös suomeksi

monday.com gold partner SEOSEON Digitoimisto

Opi monday.comin käyttö SEOSEON Digitoimiston asiakkuuspäällikön johdolla. Älä käytä kallisarvoista työaikaasi ohjelmiston opetteluun itsenäisesti, sillä voit kysyä mieltä askarruttavat asiat suomeksi tai englanniksi ja näin oppia ohjelmiston salat nopeasti.

Haluatko lisätietoja monday.comin Enterprise-lisenssistä? Jätä yhteydenotto­pyyntö!